Bemutató – Krisz Rudolf új dala

Azt mondják, hogy a harmadik lemez vízválasztó egy előadó életében. Végleg eldől, hogy hosszútávon is sikeres marad-e, vagy a siker csak ideig-óráig állt melléje. Nos, úgy tűnik Krisz Rudolf barátunkkal számolnia kell az utókornak.

Azt mondják, hogy a harmadik lemez vízválasztó egy előadó életében. Végleg eldől, hogy hosszútávon is sikeres marad-e, vagy a siker csak ideig-óráig állt melléje. Nos, úgy tűnik Krisz Rudolf barátunkkal számolnia kell az utókornak. Még annak ellenére is, hogy az Álmatlan éjszakák című lemezének csöndesebb volt a sikere, mint a második albumának, lényegesen kevesebb fogyott el belőle. De az eladási példányszám még ennek ellenére is jelentős, és Rudinak van egy állandó rajongótábora, amely persze főleg tini lányokból áll.

Aktuális lemezéről eddig két dal vált slágerré, az Ennyi volt, valamint a címadó felvétel. Harmadikként egy olyan dalt másoltak ki róla maxi cédére, amely megtalálható volt a második lemezén is. Ez a Homokba rajzolt szerelem című. Mivel a kiadó szerint (is) slágeresélyes, a dal egy pörgősebb változatban felkerült a harmadik lemezére, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ezúttal maxin is megjelenik. És valóban megjelent. A Homokba rajzolt szerelem Rudi pályafutásának egyik legjobb dala, biztos sláger lesz, így akár még egy nagyot is lendíthet az Álmatlan éjszakák-album eladási példányszámán.

Krisz Rudolf új dala vasárnap a Pop-mixben, a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő összeállításában lesz hallható. (péjé)

Randevú – Pátria Rádió, augusztus 17. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?