Bagossy-számot énekel a For You

For You
Pozsony |

Az erdélyi Bagossy Brothers Company slágerével, az Olyan Ő című dal a capella verziójával rukkolt elő a hazai For You a capella együttes.

A For You pár hónappal ezelőtt tagcserén esett át. Miután a beatboxos egyéb elfoglaltságai miatt elhagyta a csapatot, Milan Masiarik, az együttes tenora vette át a beatboxos szerepét. Az együttesnek így új tagra is szüksége lett – őt a tardoskeddi-érsekújvári gyökerekkel rendelkező, Pozsonyban élő Lucius Szikora személyében találták meg, aki az új tenor szerepét tölti be. Az új felállás első száma egy magyar dal, az Olyan Ő, melyet Lantos Borbély Katalin, a csapat magyar nemzetiségű tagja tanított be az együttesnek. „Leírtuk fonetikusan és addig olvasgattuk énekeltük a refrént, mígnem mindenkinek ment” – mesélte Katalin. Részben azért is esett a választás erre a dalra, hogy kihasználják Lucius magyar gyökereit. A For You hazai helyszíneken koncertezik a nyáron, ősztől Magyarországon is fellép majd. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?