Amatőr zenekarok figyelmébe

<p>A tavalyi sikerre való tekintettel idén újra megrendezik a a hazai magyar zenekarok seregszemléjét a Gombaszögi Nyári Tábor utolsó napján, július 19-én Krasznahorkaváralján.&nbsp;</p>

A szervezők olyan zenekarok jelentkezését várják, akik legalább három saját, digitális formában is meghallgatható dallal rendelkeznek. Csak magyar nyelvű dalokkal lehet nevezni, a felvételeket és a zenekar további paramétereit a szmdngombaszog@gmail.com címre lehet elküldeni május 24-ig.A beérkezett dalokat szakmai zsűri értékeli, és a közönség is szavazhat arról, kik kerülhetnek a fellépőlistára. A tavalyi évhez hasonlóan az amatőr zenekarok ismét igénybe vehetik a nagyszínpad minden felszerelését, együtt dolgozhatnak profi hangosítóinkkal, valamint a színpadon vetítési lehetőséget is biztosítanak számukra. Emellett lehetőségük nyílik arra, hogy a tábori újság, a Vadalma hasábjain is bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt. A csapatok útiköltségét és ellátását térítik.A szervezők a fent említett feltételeknek megfelelő amatőr zenekarokat arra biztatják, jelentkezzenek bátran, hiszen ez egy remek alkalom, hogy a szlovákiai magyar közönség megismerhesse a fiatal zenészeket, és a bővülő rajongótábor mellett rengeteg tapasztalatra is szert tegyenek. További információk a tábor honlapján (gombaszog.sk) valamint Facebook-oldalán, és eseményénél találhatóak. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?