A többség Eminemnek hisz

Egy friss felmérés szerint az emberek sokkal jobban hisznek Eminemnek, mint az Egyesült Államok elnökének, Bushnak. Az 1016 amerikai állampolgár által kitöltött kérdőívek tanulsága, hogy a megkérdezettek 53 százaléka úgy gondolja, a rapper szövegei sokkal őszintébbek, mint az elnök beszédei.

Egy friss felmérés szerint az emberek sokkal jobban hisznek Eminemnek, mint az Egyesült Államok elnökének, Bushnak. Az 1016 amerikai állampolgár által kitöltött kérdőívek tanulsága, hogy a megkérdezettek 53 százaléka úgy gondolja, a rapper szövegei sokkal őszintébbek, mint az elnök beszédei. Mindez még nem is lenne annyira furcsa, de a felmérést végzők szerint ez az arány még nagyobb a 35-44 évesek körében, mint a fiataloknál. A Los Angeles-i rádióállomás, amely a kérdőívet összeállította és a válaszokat kiértékelte, nagyon komolyan vette az ügyet, egy erre szakosodott céggel hitelesíttette is az eredményt. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?