A tisztaságnak friss, üde virágillata van

Ha igaz, vége a szürke, borongós hónapoknak, s talán nincs senki, aki ne bízna abban, hogy a tavasz napfényt, derűt hoz. Nemcsak a lelkünkbe, otthonainkba is. Mert a tavasz velejárója – ha tetszik, ha nem – a nagytakarítás is.

Ha igaz, vége a szürke, borongós hónapoknak, s talán nincs senki, aki ne bízna abban, hogy a tavasz napfényt, derűt hoz. Nemcsak a lelkünkbe, otthonainkba is. Mert a tavasz velejárója – ha tetszik, ha nem – a nagytakarítás is. Hiszen ahhoz, hogy lakásunkat beragyoghassa a napsugár, bizony, meg kell szabadítani ablakainkat a néhány hónapos kosztól, portól. És felfrissítésre szorul a bútor, a padló, a fürdőszobában pedig a kádon kívül a csempe is.Szerencsére egyre több olyan tisztítószer áll a háziasszonyok rendelkezésére, amelyekkel könnyű elvégezni a feladatokat. Nem is olyan régen még újságpapírral kellett fényesíteni a lemosott ablakokat, a tűzhely lapjáról, a gázrózsákról pedig súrolókefével lehetett csak eltávolítani az odaégett zsírt. A piacon megtalálható újdonsággal, az Ajax Floral Fiesta termékcsalád illatosított általános lemosószerével, folyékony súrolószerével valamint üveg- és általános felülettisztítójával a nem kedvelt munkák is örömmel végezhetők el. A kívánt hatást ugyanis nagyobb erőfeszítések nélkül érjük el. Ráadásul a zöld Flowers of Spring gyöngyvirág, a rózsaszínű Floral Bouquet tarka virágcsokor, a kék Water Flowers vízinövény és a narancssárga Flowers of the Sun napraforgó és napillattal árasztja el a lakást.

Az általános lemosószert kétféleképpen használhatjuk Hígítva: nagy felületek, padlók, csempék tisztítása esetén 2 kupak Ajax Floral Fiesta lemosószert kb. 5 liter vízhez adagolunk, ez esetben nem szükséges az öblítés sem. Hígítás nélkül a makacs szennyeződések – tűzhely, mosogató – eltávolítására alkalmas. Nem kell erőlködni, egy kis folyadékot öntünk a törlőkendőre vagy közvetlenül a szennyezett felületre, és áttöröljük nedves ruhával. Az eredmény önmagáért beszél.

Az Ajax Floral Fiesta folyékony súrolószer karcolás nélkül távolítja el a makacs szennyeződéseket, könnyű leöblíteni, és csodálatos virágillatot hagy maga után. Kerámia, lakkozott és krómozott konyhai és fürdőszobai felületre alkalmazható: tűzhely, mosogató, konyhaasztal, kád, csempe ragyogni fog a tisztaságtól. Szinte önmagától – szivacsra vagy a tisztítandó felületre kell önteni –, erőkifejtés nélkül tisztít, leöblítés után fényesítést nem igényel.

Az Ajax Floral Fiesta üveg- és általános felülettisztító, hatékonyan eltávolítja a port és más szennyeződéseket, és ami nagyon fontos, nem hagy nyomot a felületen. Tökéletes az üvegek, tükrök, asztallapok, szekrények, ablakok, csempék és a padlólapok tisztítására, miközben – társaihoz hasonlóan – kellemes virágillatot hagy maga után. Használati utasítás: fordítsa a szórófejet ON állásba. Permetezze a szert közvetlenül a tisztítandó felületre, majd tiszta száraz ruhával törölje át. Gyermekektől és élelmiszerektől elzárva tartandó, ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és orvoshoz kell fordulni.

Mindezek ellenére sok-sok háziasszony szívesen átruházná a rendszeres takarítást másra, egy takarítónőre például. Az Ajax cég Floral Fiesta-versenyt hirdetett, a nevezési feltételekről, vagyis arról, hogyan nyerhet takarítónőt, illetve ingyen takarítást a flakonokon található tájékoztatóból értesülhet a vásárló.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?