A mellbőség nem értékmérő

MELLékes jeligére: „16 éves, vékony testalkatú lány vagyok. Arra szeretnék választ kapni, hogy hány éves korig nőnek a mellek. Szerintem a koromhoz képest az enyémek nagyon kicsik, amit sok esetben szégyellek is. Van valami remény arra, hogy ez az állapot meg fog változni? Pl. sportolással, néhány kilogramm felszedésével elérhető-e a növekedés? A barátnőim már felnőttes melltartót viselnek, nekem pedig elég a legkisebb szám is. Nagyon félek attól, hogy továbbra is ilyen maradok.”

Valószínű, hogy mellei változnak még, de nem hiszem, hogy kétségbe kellene esnie, ha nem Pamela Anderson-méretei lesznek, melyeket ő is plasztikai beavatkozásnak köszönhet. Egy lány értékét személyisége, érzelemvilága, belső tulajdonságai határozzák meg elsődlegesen, a külső tulajdonságok csak másodlagosak. Azok a fiúk, akik mellbőség szerint választanak párt maguknak, megérdemlik sorsukat. Tornázással a mell nagyságát nem lehet befolyásolni, csak az alakját. Plasztikai műtétekkel lehet a mell nagyságán változtatni, de az Ön korában ez egyáltalán nem ajánlott. Nagyon remélem, hamarosan rájön arra, hogy a lány (nő) értéke nem a melltartó méretén múlik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?