A Chico & the Gypsies koncertezik Érsekújvárban - Időpontváltozás!

Érsekújvár |

<p>Az előre beharangozott szeptember 6-iki kezdés helyett a szervezők technikai okok miatt szeptember 21-én, vasárnap rendezik meg Érsekújvárott a világhírű francia csapat, a Chico &amp; the Gypsies fellépését az érsekújvári Sziget Parkerdő futballpályáján. A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek.&nbsp;</p>

A Gipsy Kings alapítójának új zenekara nyárbúcsúztató bulira várja a közönséget. Chico, a legendás Gipsy Kings alapítója és frontembere társszerzője volt olyan világhírű slágereknek, mint a Bamboleo, a Djobi, Djobi és a Ben Ben Maria. Az eredeti Gipsy Kings egy Franciaországban letelepedett spanyol (katalóniai) együttes flamenco-popdalokkal vált népszerűvé. Dalaikat spanyol (andalúz) alapú, francia, olasz és cigány szavakkal kevert nyelven adják elő. Djeloul Bouchikhi, vagyis Chico, akit a Gipsy Kings alapítójaként, például a Baila Me szerzőjeként is ismerhetünk, nem mellesleg az UNESCO béke nagykövete. A koncert védnöke Peter Pollák, Szlovákia kormánybiztosa és Gejza Pischinger, Érsekújvár polgármestere. A francia együttes előzenekara a Kmeťoband, az est vendége Gitana lesz. A szerelemről, a szomorúságról és a fiatalságról énekelnek az ifjabb Igor Kmeťo és az idősebb Igor Kmeťo alkotta csapat tagjai. Ebben a felállásban tizennégy éve lépnek fel különféle rendezvényeken, és tisztelettel adóznak a zenészcsalád hagyományainak.Az est egyik vendége lesz a roma énekesnő, Gitana. (PR, szaz) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?