1,75 millió dollárért eladó a Miami Vice-ban használt Ferrari

Miami Beach |

<p><span style="font-size: 12.222222328186px;">Egy internetes oldalon 1,75 millió dollárért kínálnak megvételre egy 1968-as évjáratú fehér Ferrari Testarossát, amellyel az 1980-as évek nagysikerű akciósorozatának két főhőse, James &quot;Sonny&quot; Crockett (Don Johnson) és Ricardo &quot;Rico Tubbs (Philip Michael Thomas) nyomozó száguldozott a floridai utakon.</span></p>

A legendás autót az eBay árverési portálon árulja egy dél-floridai zálogház és autókölcsönző. A luxus sportkocsit két éve vásárolták egy magánszemélytől, akinek 1991-ben adta el a sorozat producere. A 25 ezer 750 kilométert futott, végig garázsban tartott autót a beépített Motorola-telefonnal kínálják, amelyet a zsarupáros használt az NBC csatornán 1984 és 1989 között futó krimisorozatban. 

A forgatásokon eredetileg egy Ferrari-utánzatot használtak a látványos jelenetekhez, ám amikor az olasz sportkocsigyár alapítója, Enzo Ferrari megtudta, hogy Florida napsütötte, pálmafák szegélyezte útjain csak egy másolat furikázik, felszólította a filmstúdiót valódi Ferrari használatára. A producerek végül beszereztek két fekete 12-hengeres Testarossát, amelyeket később átfestettek fehérre. A másik Miami Vice-féle Ferrari egy dél-floridai gyűjtő birtokában van. Az eladásra kínált példányra január 7-ig lehet licitálni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?