Külföld

Trump makkegészséges, de diétáznia és fogynia kéne

Washington | Az amerikai elnök nem tart diétát, de makkegészséges - olvasható a Fehér Ház orvosai által kiadott közleményben.
MTI

2019. február 9. 11:26

A mindenkori elnök évente átfogó, mindenre kiterjedő vizsgálaton vesz részt. Trumpot egy katonai kórházban vizsgálták több mint négyórás vizsgálaton. 
„Örömmel jelenthetem, hogy az Egyesült Államok elnöke nagyon jó egészségnek örvend, és ez várhatóan elnöksége idején végig, sőt még utána is így marad” - közölte Sean Conley, a Fehér Ház orvosa.

A rövid közlemény nem tér ki az elnök szívritmusára, vérnyomására vagy súlyára, mint tavaly, amikor közzétették, hogy az elnök túlsúlyos, kalóriaszegény diétát kellene követnie és ajánlatos 6-8 kilogrammot fogynia.

 A 72 éves Donald Trump nem fogyaszt alkoholt, nem dohányzik, ám mivel a hamburgerek és a pizzák nagy kedvelője, vélhetően nem nagyon tartja be a diétát. Testmozgásként szinte csak a golfot űzi, de sajtóhírek szerint gyakran sétál a Fehér Ház kertjében.

A tavalyi vizsgálata után a Fehér Ház akkori orvosa, Ronny Jackson váratlanul sajtóértekezletet is tartott, és közölte: Donald Trumpnak hihetetlenül jó génjei vannak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ma újra futballünnep lesz Dunaszerdahelyen

DAC-Slovan a magyar és a szlovák tévében

Rimaszombat: Támogatásból készülhet el a téli stadion lelátója

21 Savage szabadlábon

Miből él az elnökjelölt?

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?