Külföld

Megszólalt az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja Ambrus Zoltán halálával kapcsolatban

Vasárnap késő este érkezett a hír, hogy életének 54. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja. Az együttes akkor csak annyit közölt: nincsenek szavaik, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 8. 11:37

- Facebook-fotó

A ma reggeli Mokkában utolérték Sipos Pétert, aki azt mondta: néhány nappal ezelőtt még a kórházban járt Ambrus Zoltánnál. "Jött egy hirtelen rosszullét és kórházba került. Több műtéttel próbálták megmenteni, volt, hogy jobban volt, aztán újra műteni kellett, és egyszer csak bekövetkezett a tragédia" - mondta Sipos Péter, és hozzátette: a zenekar is tegnap értesült a hírről. Ők sem tudják pontosan, mi okozta zenésztársuk halálát, de egy "hosszabb lefolyású betegség volt", amit nem tudtak megoldani.

"Voltam bent nála 3-4 nappal ezelőtt, akkor két műtét között volt éppen. Kicsit jobban volt, de mondták, hogy veszélyes a helyzet." (HVG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?