Külföld

VIDEÓ: Halálos balesetet fényképezett a magyar kamionos, a német rendőr nem hagyta annyiban

Halálos balesetet fotózott egy cseh és egy magyar kamionos, a rendőr ezt nem hagyta annyiban.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 22. 14:13

Forrás: BR Franken

Alig több mint fél nap alatt több mint kétmillióan látták azt a videót a Bayerischer Rundfunk Facebook-oldalán, melyen egy német rendőr megmutatja egy halálos baleset áldozatait azoknak a sofőröknek, akik a tragédia helyszínét fotózták.

A felvételen az egyenruhás odalép egy furgonhoz, kiderül, hogy a sofőr cseh. Miután kiszáll a férfi a járműből, a rendőr megkérdi tőle, hogy

szeretne-e hullákat látni?

A férfi kissé értetlenkedve megy a rendőr után, de aztán visszautasítja az ironikus ajánlatot. Ekkor a rendőr megkérdi a férfit, hogy miért készített felvételeket a baleset helyszínéről, a sofőr ezután 128.50 eurós büntetést kap.

A másik félreállított férfi egy magyar kamionsofőr, aki szintén lefotózta a balesetet. A forgatókönyv ugyanaz, a rendőr felajánlja neki, hogy annyira szeretne holttestet látni, akkor segíthet neki. Bár a videóból nem derül ki, feltételezhető, hogy a magyar sofőr szintén 128.50 eurós büntetést kapott.

 

(24.hu,mm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Marad a Szlovákiát is sújtó élelmiszer-embargó

Elfogadta a parlament a Lex Harabint

Šatan lett a Szlovák Jégkorongszövetség elnöke

Matovič cáfolta, hogy holnap jelentené be Zlatica Kušnírová indulását a következő parlamenti választáson

Fejlődik a szepsi „roma” iskola

Lucia Ďuriš Nicholsonová kérvényezte párttagsága felfüggesztését

Legfrissebb galériák
Olvasta már?