Putyin egészségügyi problémákkal küzd? Nyilatkozott a szakértő!

rusko-vladimir-putin-prejav

Egy szakértő alaposan megvizsgálta Vlagyimir Putyin beszédét – állítása szerint közben sápadtnak és betegnek tűnt. 

Csütörtökön (február 29-én) a orosz vezető nyugtalanító éves beszédet tartott az állam helyzetéről, figyelmeztetve a Nyugatot Oroszország nukleáris erejéről. Kijelentette, hogy a potenciális agresszorok számára tragikusak lennének a következmények. A hosszú beszéd az orosz elnökválasztások előtt zajlott, ahol várhatóan ismét Putyin fog győzni. Erik Bucy professzor elmondta a The Sun-nak, hogy Putyin alig észrevehetően, de sántított, miközben felsétált a színpadra.  

A professzor azt állítja, hogy a szereplés során Putyin látszólag a pódium mögé próbált bújni, és rossz bőrben volt. Megjegyezte továbbá, hogy a beszéd alatt súlyát folyamatosan áthelyezte egyik lábról a másikra, és egy pillanatra sem távolodott el a pódiumtól. Bucy szerint az elnök arca sápadt és duzzadt volt. 

"Érdekes, hogy Putyin egyedül lépett a színpadra, de a kamerafelvétel távolabbról készült, így nem láthattuk a járását közelről. Úgy tűnt, enyhén sántít. Egyszer sem lépett el a pódiumtól, és külön koncentrált, hoy egyenesen tudjon állni" – mondta Bucy professzor. 

Az, hogy egyedül áll a színpadon, Bucy szerint azt hivatott üzenni, hogy ő az ország egyedüli politikai hangja, aki az egyetlen hivatalos álláspontot közvetíti. A beszéd alatt az orosz elit mozdulatlanul ült, kifejezéstelen arccal vagy éppen halványan mosolyogva, és tapsolt, amikor a helyzet úgy kívánta. 

A professzor így folytatta: "A beszéd alatt időnként visszafogott taps hallható, válaszként Putyin egy-egy kijelentésére. A hangnem udvarias és tisztelettudó, mintha a közönséget betanították volna, hogy hogyan tapsoljanak. Ez a szervezett csoportreakció az egyetlen válasz, amit a közönség ad." 

"Putyin gyors tempóban beszél, hogy fenntartsa az azonnali cselekvés érzését. A közönség nagyon odafigyel, hogy ne mutasson semmilyen ellentmondó vagy negatív arckifejezést. Még egy szemöldökfelvonás is Putyin ellen irányuló gesztusként értelmezhető, így nem éri meg a kockázatot. A környezet azt az üzenetet közvetíti, hogy óriási a távolság közte és mindenki más között" – tette hozzá Bucy. 

 

rusko-vladimir-putin-prejav (1)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?