Közélet

Veiszer Alindával tárgyal a szlovák közmédia magyar adása

Pozsony/Budapest | Utolsó Hír TV-s műsorában Veiszer Alinda ismét megemlítette, lehet, hogy Szlovákiában folytatja pályafutását.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. június 2. 09:54

Veiszer Alinda (Képarchívum)

A műsorvezető egy korábbi interjúban is beszélt már erről a lehetőségről. Amikor a búcsúadásban beszélgetőtársa, Alföldi Róbert arról kérdezte, merre tovább, Alinda megjegyezte: „Lehetne esetleg más országban közmédiát csinálni...” Alföldi közbekérdezett: „Szlovákul?”, mire Alinda azt felelte: „Nem, magyarul. Ott komolyan veszik a kétnyelvűséget.”

Megkérdeztük a műsorvezetőt, aki azzal hárította el a megkeresésünket, hogy ha létrejön a megállapodás, szívesen nyilatkozik. 

Lovász Attila, a szlovák közmédia nemzetiségi adóinak igazgatója lapunknak megerősítette, hogy Alindával és másokkal is tárgyal, részleteket csak akkor árul el, ha megegyeztek.

Veiszer Alinda a Záróra műsorral futott be. A magyarországi köztévében öt évig beszélgetett ismert személyekkel. A Hír TV a 2018-as parlamenti választások után döntött úgy, hogy megszünteti a 2015-től futó, Alinda című műsorát. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Már ketten meghaltak Nyitrán influenzában

Frissítve

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

VIDEÓ: Beintett a rendőröknek, majd megpróbált meglépni előlük

Le kell bontani a szeredi hidat

Közbeszerzési törvényt sértettek Ógyallán

Bugár már unja, hogy neki kell kibékítenie a közjogi méltóságokat

Legfrissebb galériák
Olvasta már?