Közélet

Saková Ficónak: Hagyjuk dolgozni a bűnüldöző szerveket

Hagyjuk, hogy a bűnüldöző szervek végezzék a munkájukat, reagált Denisa Saková (Smer-SD) belügyminiszter Robert Ficónak, a Smer-SD elnökének felszólítására. A TASR-t erről Petar Lazarov belügyi szóvivő tájékoztatta.
TASR

2019. augusztus 16. 08:49

Denisa Saková - TASR-felvétel

„A bűnüldöző szervek az előírásoknak megfelelően végzik a munkájukat, és az biztos, hogy semmiféle nyomásgyakorlás nem tesz jót az ügynek”

- jelentette ki Saková. Szerinte „Milan Lučanský rendőrfőkapitány személyében megfelelő ember került a posztra, és a rendőri testületben tisztességes emberek dolgoznak”.

Robert Fico csütörtökön Peter Pellegrini (Smer-SD) kormányfőt és a belügyminisztert politikai felelősségvállalásra szólította fel, Milan Lučanský rendőrfőkapitányt és Jaromír Čižnár főügyészt pedig arra, hogy tegyenek rendet a nyomozószerveknél.
 

Fico elvárja, hogy a parlament védelmi bizottságát is összehívják annak kiderítésére, hogy politikai nyomás alatt állnak-e a hatóságok.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Megtelt a pozsonyi Szabadság tér a tüntetőkkel

Augusztusban is 4,97 százalékos volt a munkanélküliség Szlovákiában

Galéria: Íme a tíz város, amelyet elözönlenek a turisták

Fico: Manipulálják a közvélemény-kutatásokat

DAC: ismét győzni kell

Navigare necesse est

Legfrissebb galériák
Olvasta már?