Közélet

Nincsenek ellentétek a Smerben, mondja Pellegrini

Pozsony | A miniszterelnök állítja, olyan a viszonya Robert Fico pártelnökkel, mint korábban.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. február 23. 14:36

TASR-felvétel

„Húsz éve vagyok a Smer tagja. Robert Fico pártelnöknek voltak az elmúlt időszakban kemény nyilatkozatai, amelyekről írt a sajtó, de egyiket sem nekem címezte” - jelentette ki Pellegrini egy mai rádiós vitaműsorban.

Arra a felvetésre, hogy a parlament Robert Fico miatt nem tudott megválasztani egyetlen alkotmánybíró-jelöltet sem, azt válaszolta, hogy a Smer-frakció tagjainak többsége döntött úgy, hogy érvénytelen szavazatot adnak le, mert a titkos szavazást tartják helyesnek.
    
      
Fico és Antonio Vadala állítólagos telefonbeszélgetéséről azt mondta, tárgyalt erről a pártelnökkel. „Megmutatta az olasz ügyészség közleményét, hogy nincsenek információi ilyen telefonbeszélgetésről. Ha az újságíróknak vannak erről bizonyítékaik, akkor hozzák nyilvánosságra. Nem fogok nyilatkozni egy hét évvel ezelőtti telefonbeszélgetésről, amelyről csak az újságokban olvastam” - tette hozzá. (TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Szenzáció: a magyarok legyőzték a vb-ezüstérmest

Elhunyt Keszegh István tanár

Emésztőgödörbe esett egy kisfiú, mentőhelikoptert kellett riasztani

Wales egy korai góllal legyőzte Szlovákiát

Megmentenék a liberális demokráciát az új politikai vállalkozások

Kikötött Norvégiában a bajba jutott Viking Sky luxushajó

Legfrissebb galériák
Olvasta már?