Közélet

Nem jött össze a gazdák és Matečná találkozója

Pozsony | Az elégedetlen gazdák a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium épülete előtt tartott, szerdai gyűlésükön bizalmatlanságuknak adtak hangot Gabriela Matečná (SNS-jelölt) földművelésügyi miniszter személyével összefüggésben.
TASR

2018. június 20. 19:28

- SITA-felvétel

A gazdák és a miniszter asszony tárgyalásának eredetileg 16 órakor kellett volna kezdődnie, a gazdák 17.45 körül értek a helyszínre.

gazdák
- SITA-felvétel

A minisztérium Dobrovičova utcai épülete előtt több tucatnyi gazda vonult fel. Ezt követően egyezkedni kezdtek a tárca képviselőivel arról, hogy a találkozón az összes gazda, vagy csak néhány küldött vegyen-e részt. A vita azzal végződött, hogy a gazdák kiabálni kezdtek: nem bíznak a miniszterben.

Miután többszöri próbálkozásra sem sikerült megegyezni a gazdákkal, hogy ki képviselje őket a tárgyaláson, az épület előtti találkozó véget ért.

2018. június 20. 16:14

Kiska kiállt a gazdák mellett
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?