Közélet
- SITA-felvétel

Már lassan szerveződik Kiska pártja

ÚJ SZÓ ONLINE

2018. augusztus 17. 09:00

Pozsony | Andrej Kiska saját pártjának több mint 20%-os potenciált mértek – tudta meg az aktuality.sk. A felmérést az államfő csapata rendelte meg, mely a portál értesülései szerint már egy jó ideje dolgozik Kiska saját pártjának létrehozásán.

2018. augusztus 15. 18:49

Bugár: Más államfő lennék, mint Kiska

Az államfőt a hazai közvélemény jó ideje az egyik legnépszerűbb politikusnak tartja. Az ellenzéki pártok választói körében is kiemelten népszerű. A portál úgy tudja, hogy Kiska elsősorban a KDH, az SaS és az OĽaNO szavazóinak jelentős részét szólítaná meg. Egy Focus felmérésben a KDH szavazóinál Kiska 9%-kal népszerűbb, mint Alojz Hlina pártelnök. Némiképp ezt látszik alátámasztani a Smer retorikaváltása is, melyről köztudott, hogy saját belső felmérései alapján hozza meg döntéseit. Míg korábban Robert Fico pártelnök kizárólag csak Richard Sulíkot, az SaS elnökét támadta, néhány hete Andrej Kiska vált állandó lejárató kampányának céltáblájává. (ie, aktuality.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk