Közélet

Kočner állítólag a Penta tulajdonosának írt sms-t a Kuciak-gyilkosság előtt

Pozsony | A Markíza kereskedelmi televízió információi szerint a Marián Kočner ellen felhozott bizonyítékok között van az a kommunikáció, amit a hírhedt nagyvállalkozó más befolyásos üzletemberekkel folytatott.
Czímer Gábor

2019. március 14. 19:41

Jaroslav Haščák

"Azt írta neki Kočner, hogy egy férfi eltávolításán dolgozik" - állítja a televízió. A Denník N információi szerint a kérdéses SMS-t Kočner a Penta befektetési csoport vezetőjének, Jaroslav Haščáknak küldte. Mindez néhány nappal a Kuciak-gyilkosság előtt történt.

Több mint egy évvel Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolása után a nyomozók ma megvádolták Kočnert a gyilkosság megrendelésével.

Martin Danko, a Penta szóvivője a következő nyilatkozatot juttatta el több laphoz: Jaroslav Haščák 100 százalékban kizárja, hogy bármikor beszélt, vagy egyéb módon kommunikált volna Marian Kočnerrel Ján Kuciakról. Ha az említett üzenet valódi, abban az esetben nincs köze Kočner Ján Kuciak körüli aktivitásaihoz. Jaroslav Hasčákot a Kuciak-ügy kapcsán nem hallgatta ki a rendőrség, áll a nyilatkozatban.

(Markíza, Denník N)

Az Új Szó kiadója a Penta Investments tulajdonában lévő News and Media Holding.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Külföldi kezelés: nem fizet mindent a biztosító

Az ország csaknem egész területén talaj menti fagyok lehetnek

Frissítve

Az SaS politikusának autóját húzták ki a Garamból, a kocsi belseje csupa vér volt

Agyonlőtték a Trainspotting színészét

Ijesztő baleset: autók repültek a D2-esen

Notre-Dame: Rövidzárlat okozhatta a tüzet

Legfrissebb galériák
Olvasta már?