Közélet
Az arcokról is leolvasható, hogy - mint Fico mondja - teljes mértékben megbíznak egymásban (TASR-felvétel)

Fico megengedte: Pellegrini járhat a koalíciós tanácsra

ÚJ SZÓ ONLINE

2018. április 27. 08:48

Cseszte | „Megegyeztünk, hogy a kormányfőnek járnia kell a koalíciós tanácsba. Részese kell, hogy legyen azoknak a döntéseknek, amelyeket meghozunk.” Ezt egy ország kormányfőjéről mondja egy pártelnök.

„A Fico-Pellegrini, vagy Pellegrini-Fico kettősben nagy lehetőséget látok” – jelentette ki Robert Fico a Smer tegnap esti kongresszusán.  Hozzátette, hogy teljesen megbíznak egymásban.

Fico elmondta, parlamenti képviselő marad, ugyanis korábban szóba került az is, hogy lemond a mandátumáról. „Sokkal nagyobb lehetőséget akarok, hogy a kormány és a frakció kezdeményezéseit összekapcsoljam. Fel akarom kicsit futtatni a frakciót” – közölte. 

2018. április 27. 07:04

Fico elmagyarázta a smereseknek, miért mondott le

Fico azt is megerősítette, hogy Ľubica Roškovának felfüggesztették a párttagságát, mert agrártámogatásokkal való visszaéléssel gyanúsítják. Elmondása szerint azonban a párt nem foglalkozott mélyebben a sajtóból ismert ügyekkel. A nyomozás kapcsán elmondta, azt akarja, hogy kivizsgálják az ügyet. „Senki nem fog senkit gátolni abban, hogy ha bármilyen gyanú felmerül, akkor minden ezzel kapcsolatos körülményt megvizsgáljanak” – jelentette ki.

2018. március 24. 19:17

A parkolóra is kapott agrártámogatást a smeres politikus
Önnek ajánljuk