Közélet

Fico és Sulík azon vitatkoztak, melyiküket fűzik szorosabb szálak Kočnerhez

Természetesen mindketten azt állították, hogy a másik áll közelebb a hírhedt vállalkozóhoz.
TASR

2018. október 21. 15:51

- TASR-felvétel

Robert Fico (Smer) és Richard Sulík (SaS) az RTVS O 5 minút 12 c. műsorának vendégei voltak.

Fico elmondta, hogy a Kuciak-gyilkosság felderítésében történt előrelépést hatalmas sikernek tartja. A sikereket Sulík is üdvözölte, de szerinte ez főleg a külföldről kapott segítségnek köszönhető.

Az ellenzéki SaS vezetője kijelentette, hogy a maffia soha nem került olyan közel a miniszterelnökhöz, mint Fico idejében, aki erre azzal vágott vissza, hogy Sulík is kapcsolatban állt Marián Kočnerrel. Fico öngyilkosnak nevezte Sulíkot, mivel önként találkozott a hírhedt vállalkozóval.

Sulík erre úgy reagált, hogy ő is Kočner egyik áldozata volt: „Le akart járatni. Nem az SaS védte őt, nem én, hanem a Smer.“ A Kočnerrel való találkozást hibának nevezte, és elmondta, hogy nincs mitől félnie.

„Hozzanak nyilvánosságra mindent“ - mondta Sulík.

Fico arra a kérdésre, hogy fél-e a Kočnernél elvégzett házkutatások eredményétől, azt válaszolta, hogy nem tudja, mitől kellene félnie.

„A börtöntől“, hiszen „oda tartozik“ - mondta erre Sulík.

Fico hallatlannak nevezte a kijelentést.

2018. október 20. 12:17

Hrabko: Kočnernek terhelő bizonyítékai vannak Kollárral szemben

Tomáš: ideje, hogy Fico elköltözzöt a Bonaparte-komplexumból

Erik Tomáš, a Smer képviselője a Markíza műsorában kijelentette, hogy Robert Ficónak már el kellene költöznie a Bonaperte-komplexumból, hogy ne tudják őt támadni emiatt.

Tomáš Kočnert egy olyan személynek nevezte, aki „irritálja egész Szlovákiát, beleértve őt magát is“, és elmondta, hogy tudomása szerint Fico már oldja a költözést.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?