Közélet

Hrabko: Kočnernek terhelő bizonyítékai vannak Kollárral szemben

Marián Kočnernek állítólag olyan terhelő bizonyítékai vannak Boris Kollárral szemben, melyeket eddig nem hozott nyilvánosságra.
TASR

2018. október 20. 12:17

Az újságírók megfigyelését Marián Kočner rendelte meg - TASR/AP-felvétel

Marian Kočner hírhedt vállakozó, aki korábban azzal vádolta Boris Kollárt, hogy maffiózókkal áll kapcsolatban, további terhelő bizonyítékokkal rendelkezhet a politikussal szemben.

Ezt Juraj Hrabko publicista mondta a Tablet TV beszélgetésében.

Hrabko azt állítja, hogy Kočner felhívta őt, mikor azokról a fényképekről vezetett egy beszélgetést, amely Boris Kollárt a maffiához tartozó barátaival ábrázolja.

Kočner ekkor azt mondta az újságírónak, hogy más, Boris Kollárra nézve terhelő bizonyítékokkal is rendelkezik, nem csak azokkal, melyeket nyilvánosságra hozott.

Hrabko a NAKA által Kočner ingatlanjaiban elvégzett házkutatások kapcsán elmondta, hogy azok arra engednek következtetni, hogy a rendőrségnek van valami a kezében Kočnerrel szemben, különben a bíró nem engedélyezte volna az akciót.

„Érdekes lesz megtudni, mit vittek el a trazorjából“ - mondta Hrabko, aki azonban nem gondolja, hogy a terhelő anyagokat Kočner az otthonában tartotta volna.

2018. október 17. 19:16

Kočner ellen ingatlanátruházásokkal összefüggésben indult eljárás
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Lajčák: nem áll szándékomban migránsokat hozni Szlovákiába

Világszerte akadozik a Facebook

Frissítve

VIDEÓ: 150 rendőr razziázott a Dunaszerdahelyi járásban - szélsőségeseket kerestek

Forgalomkorlátozás lesz a vasúti felüljárón Léván

Hatásos csábítási trükkök munkáltatóknak

Kiskát aggasztja annak veszélye, hogy Lajčák lemond

Legfrissebb galériák
Olvasta már?