Közélet

Danko részt vesz a családi büszkeség menetén

Andrej Danko, a parlament és az SNS elnöke részt vesz a Szövetség a Családért által rendezett szombati (július 20.) felvonuláson. Danko erről kedden tájékoztatta a szervezőket.
TASR

2019. július 17. 11:48

- TASR-felvétel

„Mindenkinek joga van dönteni arról, hogyan éljen, de senkinek sincs joga ahhoz, hogy kiskorú gyerekeket arra kényszerítsen, hogy két, kapcsolatban álló férfival vagy nővel éljenek együtt. Az SNS tűréshatára mindig is eddig terjedt. Elutasítjuk, hogy a homoszexuális párok örökbe fogadhassanak kiskorú gyerekeket” – szögezte le Danko.

Rámutatott: a politikusok feladata elsősorban az, hogy védjék az állampolgárokat és a gyerekeket is. „Ezért is annyira fontos, hogy a részvételünkkel támogassuk ezeket az értékeket” – húzta alá a házelnök.
 

A Szövetség a Családért által szervezett családi büszkeség menete szombaton (július 20.) délután kezdődik a Rudnay téren, a Szent Márton-dóm mellett. A felvonulásra idén hetedik alkalommal kerül sor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Aláírásgyűjtés Kočnernek

Már e héten kopogtat a végrehajtó a Billánál

24 óra a sérült gyerekekért

Nőtt a munkanélküliség

Feljelentés az ollétejedi gumifeldolgozó ellen

Száz fociév Szepsiben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?