Hoppá

Vasvillával, fürdőköpenyben küzdött meg a szibériai tigrissel egy orosz nyugdíjas

Egy Vitalij nevű orosz nyugdíjas békésen szaunázgatott Oroszország keleti sarkában, Habarovszk régióban, amikor azt hallotta, hogy az állatai nyugtalankodnak.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. március 30. 14:42

Kép: : Rosszija 1

Rögtön magára kapott egy fürdőköpenyt és a pajtához sietett, feltépve a pajta ajtaját megdöbbentő látvány tárult a szeme elé:

az egyik tehenet egy tigris marcangolta.

"Felkaptam egy vasvillát és megpróbáltam a tigris hátába döfni, hogy elriasszam, de nem segített, a tigris felém vágott" - meséli Vitalij.

Vitalij berohant a házba a pisztolyáért. Mivel a szibériai tigris veszélyeztetett faj, mindössze 550 van belőle a világon, először a levegőbe lőtt, hátha sikerül elriasztania az állatot, de a tigris nem hátrált. Végül fájó szívvel, de Vitalij egy fejlövéssel leterítette az állatot. 

Bár egy szibériai tigris elpusztítása súlyos bűncselekmény, akár két év börtön is járhat érte, Vitalijt felmentették, mivel a tigris veszélyeztette őt és családját. 

(index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Epstein halálától Bill Clinton kék ruhájáig

2:1-re győzött a DAC Nyitrán

SHMÚ: Hétfőn is viharok várhatók csaknem az egész országban

Európai programot!

Két pontot elherdáltak a somorjaiak

VIDEÓ: Belecsapott a villám Danko zászlórúdjába?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?