Hoppá

Sikeres szívműtéten esett át Mick Jagger

New York | Pár napja jelentette be a Rolling Stones, hogy Mick Jagger betegsége miatt elhalasztják a turnéjukat. A frontember azóta átesett a sikeres szívbillentyű-műtéten, pár nap múlva ki is engedhetik a kórházból - írja a Billboard.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. április 5. 09:44

Sikeres volt Mick Jagger műtétje New Yorkban, az énekes jó egészségi állapotban van - közölték a lap forrásai. Az orvosok sikerrel érték el Jagger szívbillentyűjét az egyik artériáján keresztül, most pedig megfigyelés alatt tartják a sztárt, nehogy bármilyen komplikáció lépjen fel a műtét hatására, például belső vérzés.

A sikeres gyógyuláshoz négy-öt napnyi pihenésre van szükség; néhány nap után már felkelhet az ágyból, de további pihenésre van szüksége, mielőtt visszatérne a színpadra.

Az elhalasztott észak-amerikai turné minden állomását pótolni fogják, de a New Orleans-i Jazz Festen nem fognak tudni fellépni. A szervezők bejelentették: a Fleetwood Mac fog fellépni helyettük. (Index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Árdrágító és költségnövelő a terjedő afrikai sertéspestis

Súlyos baleset történt Szenice közelében, az utat lezárták

A rendőrség keresi a Pohodán fellépő afgán női zenekar négy tagját

Rasszista falfirkák a vasút mellett

Szemében látjuk önmagunkat

Új igazgatója van a Czuczor Gergely Alapiskolának

Legfrissebb galériák
Olvasta már?