Hoppá

Gyerekekkel a hátsó ülésen akarta ellopni az autót egy férfi, az anyjuk arcon lőtte

Texas | Egy texasi édesanya azt mondta, egy pillanatig sem habozott, amikor rálőtt arra a férfira, aki megpróbálta ellopni az autóját, miközben a gyerekei a hátsó ülésen voltak.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. július 6. 11:06

Illusztrációs felvétel - Képarchívum

A 35 éves Michelle Booker-Hicks egy dallasi benzinkúton tankolt. Amíg fizetni ment, a 2 és 4 éves kisfia a kocsiban ülve várták.

Azonban egy férfi megpróbálta ellopni az autót, kinyitotta a kocsi ajtaját. A nő egyből visszaszaladt a kocsihoz, de mire odaért, a 36 éves férfi már az autóban ült. A nő is gyorsan beugrott a hátsó ülésre, és kérte a férfit, hogy szálljon ki. A férfi közben beindította az autót, és hátranézett a nőre, aki ekkor előrenyúlt a kesztyűtartóban lévő fegyveréért, és rálőtt a férfire.

A férfit az arcán találta el a golyó, és egy kerítésnek hajtott a kocsival.

 

2018. július 4. 13:25

A 92 éves nő lelőtte a fiát, aki öregek otthonába akarta küldeni

A nő azt mondta, ő nem gyilkos, szerinte jogosan védte magát és a gyerekeit. Mindhárman jól vannak – írja a Fox News.

A férfi túlélte a lövést, fel fog épülni. A rendőrök letartóztatták, és kórházba vitték. Várhatóan emberrablás és autólopás miatt kell majd bíróság elé állnia. (Origo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?