Hoppá

Egymillió nézőt veszített a fürdőruhás felvonulást eltörlő Miss America

New York | Tavalyhoz képest csaknem egymillióval kevesebb televíziónéző volt kíváncsi a Miss Amerika szépségversenyre, amelynek 98 éves történetében most először nem vonultak fel fürdőruhában a lányok.
MTI

2018. szeptember 12. 11:08

A múlt (TASR/AP-felvétel)

A Nielsen piackutató cég szerint 4,34 millió ember nézte az ABC televízió által közvetített eseményt, ez 19 százalékos visszaesést jelent a tavalyi 5,35 milliós nézettséghez képest.
 
Az elmúlt kilenc évben ez volt a Miss Amerika legalacsonyabb nézőszáma. A versenyt 2009-ben a TLC csatornán lehetett megnézni, akkor mindössze 3,54 millióan voltak kíváncsiak a megmérettetésre. A verseny 2011-ben visszatért az ABC-re és 2013-ban 8,6 milliós nézettséget produkált, az elmúlt években azonban folyamatosan csökkent a műsor nézettsége.

A szervezők idén júniusban jelentették be, hogy az eddigi fürdőruhás kört a jövőben egy beszélgetés váltja a zsűritagok és a versenyzők között.

Nem vagyunk többé szépségverseny. Hazánkban kulturális forradalom zajlik, amelynek során a nők bátorságra leltek ahhoz, hogy felálljanak és több területen hallassák a hangjukat

 - nyilatkozta korábban Gretchen Carlson, a verseny kuratóriumának vezetője, hozzátéve, hogy a résztvevőket többé nem a kinézetük alapján fogják megítélni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Nőtt a munkanélküliek száma

Két halottja és két sérültje van egy csetneki balesetnek - a fiatal sofőr megcsúszott az úton

Barkácsáruházra zuhant egy kisrepülőgép Németországban

A hely, ahol bárki megérintheti a Holdat

GALÉRIA: Így zajlott a pozsonyi Pride

VIDEÓ: Pánikba esett a sebe láttán egy kerékpáros a Touron

Legfrissebb galériák
Olvasta már?