Hoppá

Amerikában is eltemették Andy Vajnát

Los Angeles | Andy Vajna hosszú betegség után január 20-án halt meg. Budapesten már korábban eltemették, majd felesége, Vajna Tímea Amerikába is vitt hamvaiból.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. február 21. 12:49

(Forrás: TV2)

Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, magyarországi búcsúztatásán ott volt Orbán Viktor mellett Arnold Schwarzenegger is.

Vajna fiát és szüleit is Amerikában temették el, végakaratának megfelelően felesége Amerikába is vitt hamvaiból. A Blikk azt írja, a Los Angeles-i szertartáson szintén ott volt Schwarzenegger, de Kurt Russell is, valamint Leslie Mandoki.

„Nem sokkal a budapesti búcsúztatás után kaptam az értesítést Andy amerikai cégének illetékesétől, és úgy alakítottam a februári, Los Angeles-i programomat, hogy a kinti temetésén is részt tudjak venni. Méltónak érzem, hogy Andy hamvainak egy része Los Angeles földjébe kerül, hiszen forradalmasította a hollywoodi filmgyártást” – mondta a lapnak Mandoki.

Vajna Tímea másfél hete vitte Kaliforniába néhai férje hamvainak egy részét, a producer temetésére négy nappal az Oscar-gála előtt került sor. (HVG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Belerúgott Čaputovába a magyar kormánysajtó

Keresik ezt a férfit, életveszélyben lehet

Nem fogadta el a pápa a pedofília eltussolása miatt elítélt bíboros lemondását

Kétszáz ember nézte élőben az új-zélandi mészárlást, de egyik sem jelzett a Facebook moderátorának

Értékes pont, de nyerhettek is volna

Kevés hulladékot szeparálnak a galántai járásbeli falvakban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?