Hoppá

Alekosz biztos benne, hogy Kim Dzsong Un megkapta a levelét

Eddig csak sejtette, de most már biztosan tudja Alekosz, hogy Kim Dzsong Un megkapta a levelet, amit neki küldött még áprilisban.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. június 9. 11:07

„Nem személyre szóló válaszról van szó, hanem értesítésről, hogy megkapta a levelet. Úgy tűnik, ilyen nagy tá­volság esetében eddig tart egy postafordulta” – mesélte a Borsnak.

2018. április 27. 18:06

Alekosz szerint neki köszönhető a két Korea kibékülése

Alekosz biztosra veszi, hogy az észak-koreai vezető pozitívan fogadja levelét: „Szerintem neki a világ minden pontjáról sokan írnak, de Európából nem érkezik sűrűn levél. Ezért, ha látja, hogy ez egy Európából származó, ma­gyar levél, akkor a kíváncsiság arra fogja sarkallni, hogy ezt elolvassa. Amennyire ismerem, vagyis azok alapján, amit eddig olvastam róla, azt gondolom, hogy ő szereti, ha valaki nyit felé, és látja rajta az elhatározást” – mesélte Alekosz, aki a híres kosaras, Dennis Rodman látogatása után bátorodott fel.

2018. február 19. 17:08

Alekosz levelet írt Kim Dzsong Unnak

Abban bízom, hogy ez velem is így lesz. Vagy ő jön el, vagy en­gem hív magához

– kommentálta a hírt Alekosz, aki szerint ezek után az sem lehet kettejük csúcstalálkozójának akadálya, hogy Kim Dzsong csak vonattal hajlandó el­hagyni országát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Épülhetne az első felhőkarcoló

Kéttonnás kőtömb zuhanhatott a jókai fiúra

TRAGÉDIA: Tartálykocsi gázolt halálra egy fiatalt Szentgyörgyön

Szabadulna kritikusaitól a polgármester

VIDEÓ: Nem sokon múlt a tragédia a Szoroskőn

Bajnokok Ligája a tévében

Legfrissebb galériák
Olvasta már?