Filmek

Rettenetesnek ígérkezik az új Doom film

Megjelent a készülő Doom film előzetese. A rajongók tombolnak, de nem örömükben.
Macsicza Mark

2019. március 11. 20:21

Megjelent a készülő Doom film előzetese. A film a Doom: Annihilation, azaz Doom: Megsemmisítés nevet viseli, és úgy néz ki, mintha egy amatőr, rajongók által készített videó lenne. Sajnos ez nem igaz, az előzetes előtt felbukkan a Universal Studios logója is, szóval a világhírű videojáték hivatalos filmadaptációjáról van szó.

A játék rajongói teljes felháborodással fogadták az előzetest, e cikk írása közben a videó 405 like-kal és 5,100 dislike-kal büszkélkedhet. Sokak szerint a film egyetlen pozitívuma, hogy a szintén rossznak titulált, 2005-ben megjelent Doom film egy kicsit jobbnak tűnik tőle.

Az újabb film készülése egyébként nem meglepő, mivel a Doom tavaly decemberben lett 25 éves, az utolsó játék pedig rendkívül sikeres lett a játékosok körében, a kiadó (id software) pedig hamarosan kiadja a legújabb játékát, ami a Doom: Eternal nevet viseli majd.

Felmerül azonban a kérdés, hogy a világ egyik legnépszerűbb videojátékából - melyben egyedül szállunk harcba a pokolból özönlő démonokkal - mégis hogyan készíthetünk sikeres filmadaptációt? Nos, így biztosan nem, a legbölcsebb pedig talán az lenne, ha sehogyan sem készülne, hiszen a Doom tökéletesen működik mint játék, ezt pedig kár lenne elrontani.

Az id software ezzel a videóval ünnepelte a játék 25. születésnapját:

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Még tárgyalnak az alkotmánybíró-jelöltekről

Marco Rossi edzői pályafutása legfontosabb meccsére készül

Adótúlfizetés visszaigénylése

Szlovákia továbbra is ellenőrzi a lengyel húsbehozatalt

Diákok adóbevallása

Szlovákia–Magyarország a tv-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?