Filmek

Dwayne Johnson tombolós filmje tarolt az észak-amerikai mozikban

Los Angeles | Dwayne Johnson Rampage - Tombolás című sci-fi akciófilmje tarolt a hétvégén az észak-amerikai mozikban. A sztár új mozija Amerikán kívül is sikerrel debütált.
MTI

2018. április 16. 10:43

- TASR-felvétel

A Rampage - Tombolás 34,5 millió dollárt keresett az amerikai és kanadai mozikban premierhétvégéjén, az Amerikán kívüli 61 piacon pedig 114,1 millió dollárral növelte globális bevételét.

A Hang nélkül című film a második helyet szerezte meg a kasszasikerlistán 32,6 millió dolláros  jegyeladással. Harmadiknak John Krasinski horrorja, a Felelsz, vagy mersz futott be 19,1 millió dolláros bevétellel. Krasinski filmje mindössze 3,5 millió dolláros költségvetésével máris kiugró sikerként könyvelheti el észak-amerikai forgalmazását.

Steven Spielberg fiataloknak szánt virtuálisvalóság-mozija, a Ready Player One 11,2 millió dollárt keresett a mozikban, a toplista ötödik helyét pedig Kay Cannon Szűzőrség című komédiája szerezte meg 10,3 millió dollárral.

Bár Wes Anderson Kutyák szigete című filmjét egyelőre korlátozott számú észak-amerikai moziban kezdték forgalmazni, a hétvégén a toplista 7. helyét szerezte meg 5 millió dolláros jegyeladással.

A Disney és Marvel stúdió közös produkciójaként készült Fekete párduc közben már 673,8 millió dolláros észak-amerikai bevételnél tart.

Önnek ajánljuk

Čaputová magyarok között töltötte napját

Čaputová magyarul posztolt Gombaszögről

Korábban lényegesebben befogadóbb volt a világ

Ha jól választ, a nagy melegben az étel is hűsíthet

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Melegkiütés vagy napallergia?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?