Egészség

Mit tegyek felfúvódás ellen?

„Három éve felfúvódás gyötör. A hasam bal oldalán nyomást, sőt néha fájdalmat érzek. Ilyenkor a szívem is gyorsabban ver, néha beleszúr és az az érzésem, hogy infarktus kerülget. Ettől megfájdul a fejem, és nem tudok aludni. Hajnalban alszom csak el, így aztán reggel fáradtan ébredek.
ÚJ SZÓ ONLINE

2008. február 25. 08:00

Zászlós Gábor
„Három éve felfúvódás gyötör. A hasam bal oldalán nyomást, sőt néha fájdalmat érzek. Ilyenkor a szívem is gyorsabban ver, néha beleszúr és az az érzésem, hogy infarktus kerülget. Ettől megfájdul a fejem, és nem tudok aludni. Hajnalban alszom csak el, így aztán reggel fáradtan ébredek. Ilyen éjszaka után általában 3 napig nincs székletem. Emiatt is szenvedek, mert a bélgázok akaratom ellenére akkor is távoznak, amikor nem akarom.”

Kedves olvasónk, mindig van megoldás, csak meg kell találni a szenvedések okait, azokat kell megszüntetni, és elmúlnak a szenvedései. Felfúvódáskor a has bal oldalán azért érez nyomást, és néha fájdalmat, mert ott bélsár van, de ha csak minden 3. nap van széklete, akkor a vastagbélben minden erjed, rothad, mérgező büzös gázok keletkeznek, amelyek e kellemetlen érzéseket válták ki. Tehát kell a tisztító kúra, amely megszünteti e kellemetlenséget. A szíve ilyenkor azért ver gyorsabban, mert a gáz nyomja a rekeszizmot, s a szívnek nincs elég helye. Ezzel figyelmeztet, hogy tegyen valamit az emésztésével. Ha csak minden harmadik nap van széklete, akkor nem is csoda, hogy rosszullétek, fejfájások, szédülések gyötrik. A széklet kemény, s az erőlködéskor aranyér szokott kialakulni. A külső aranyerek mindig kisebbek, mint a belsők. A végbélnek e helye állandóan irritálódik, ha nincs hatékonyan kezelve. Sőt megpattanhat egy hajszálér, és ettől véres lehet a széklet. Ez általában még nem jelent veszélyt, de ha a vérzés többször ismétlődik, az ember a legrosszabbra gondol. Ez pedig nem jó, mert a szellemét negatív programra állítja és idővel megkapja azt, amitől fél. Ezért előre kell cselekedni. Méregtelenítő-tisztító kúrával ki kell tisztítani a vastagbelet, hogy ne keletkezzenek ott mérgező gázok. Baj, ha a vastagbélben a penészgombák is elszaporodnak, mert azok rákkeltő anyagokat is tudnak termelni, és ilyenkor a végbél a kritikus pont. Külsőleg propoliszos krémmel kell bekenni az aranyeret, a belsőket pedig propoliszos kúpokkal. Ugyanis nemcsak a vérzést állítja meg a propolisz, hanem kisebbíti is az aranyeret, mivel antibakteriális hatással bír, és ami a legfontosabb, hogy rákmegelőző is.

Igaz, 100 emberből egy allergiás lehet rá. Ha az allergiát kiszűrjük, akkor szabad használni. Ha véletlenül allergiás a beteg, akkor is van megoldás. Gyógyfarügyből (nyárfarügy) készült krémet és kúpot kell alkalmazni, erre biztos nem allergiás a beteg, és akkor megszabadul minden kellemetlen tünettől. Dr. Nagy Géza természetgyógyász

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Muzsla

Szentgyörgyhalma tájának kincsei

igor matovič dac

Reagált a DAC Matovič vádjaira

Norbert Bödör

A NAKA eljárást indított Norbert Bödör ellen

Vágsellye

Két elkerülő út normalizálná a vágsellyei közlekedést

Atomreaktorból származnak az Észak-Európa fölött észlelt radioaktív részecskék

robbanás törökország

Robbanássorozat rázott meg egy törökországi tűzijáték-gyárat, sokan megsérültek

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.