Egészség

Mit tegyek felfúvódás ellen?

„Három éve felfúvódás gyötör. A hasam bal oldalán nyomást, sőt néha fájdalmat érzek. Ilyenkor a szívem is gyorsabban ver, néha beleszúr és az az érzésem, hogy infarktus kerülget. Ettől megfájdul a fejem, és nem tudok aludni. Hajnalban alszom csak el, így aztán reggel fáradtan ébredek.
ÚJ SZÓ ONLINE

2008. február 25. 08:00

szaturnusz titán
„Három éve felfúvódás gyötör. A hasam bal oldalán nyomást, sőt néha fájdalmat érzek. Ilyenkor a szívem is gyorsabban ver, néha beleszúr és az az érzésem, hogy infarktus kerülget. Ettől megfájdul a fejem, és nem tudok aludni. Hajnalban alszom csak el, így aztán reggel fáradtan ébredek. Ilyen éjszaka után általában 3 napig nincs székletem. Emiatt is szenvedek, mert a bélgázok akaratom ellenére akkor is távoznak, amikor nem akarom.”

Kedves olvasónk, mindig van megoldás, csak meg kell találni a szenvedések okait, azokat kell megszüntetni, és elmúlnak a szenvedései. Felfúvódáskor a has bal oldalán azért érez nyomást, és néha fájdalmat, mert ott bélsár van, de ha csak minden 3. nap van széklete, akkor a vastagbélben minden erjed, rothad, mérgező büzös gázok keletkeznek, amelyek e kellemetlen érzéseket válták ki. Tehát kell a tisztító kúra, amely megszünteti e kellemetlenséget. A szíve ilyenkor azért ver gyorsabban, mert a gáz nyomja a rekeszizmot, s a szívnek nincs elég helye. Ezzel figyelmeztet, hogy tegyen valamit az emésztésével. Ha csak minden harmadik nap van széklete, akkor nem is csoda, hogy rosszullétek, fejfájások, szédülések gyötrik. A széklet kemény, s az erőlködéskor aranyér szokott kialakulni. A külső aranyerek mindig kisebbek, mint a belsők. A végbélnek e helye állandóan irritálódik, ha nincs hatékonyan kezelve. Sőt megpattanhat egy hajszálér, és ettől véres lehet a széklet. Ez általában még nem jelent veszélyt, de ha a vérzés többször ismétlődik, az ember a legrosszabbra gondol. Ez pedig nem jó, mert a szellemét negatív programra állítja és idővel megkapja azt, amitől fél. Ezért előre kell cselekedni. Méregtelenítő-tisztító kúrával ki kell tisztítani a vastagbelet, hogy ne keletkezzenek ott mérgező gázok. Baj, ha a vastagbélben a penészgombák is elszaporodnak, mert azok rákkeltő anyagokat is tudnak termelni, és ilyenkor a végbél a kritikus pont. Külsőleg propoliszos krémmel kell bekenni az aranyeret, a belsőket pedig propoliszos kúpokkal. Ugyanis nemcsak a vérzést állítja meg a propolisz, hanem kisebbíti is az aranyeret, mivel antibakteriális hatással bír, és ami a legfontosabb, hogy rákmegelőző is.

Igaz, 100 emberből egy allergiás lehet rá. Ha az allergiát kiszűrjük, akkor szabad használni. Ha véletlenül allergiás a beteg, akkor is van megoldás. Gyógyfarügyből (nyárfarügy) készült krémet és kúpot kell alkalmazni, erre biztos nem allergiás a beteg, és akkor megszabadul minden kellemetlen tünettől. Dr. Nagy Géza természetgyógyász

Önnek ajánljuk

Ők vannak a Híd listájának befutó helyein

Démonokat emleget, és Giggset dicséri a walesi sajtó

Frissítve

Továbbra is rács mögött marad Zsuzsová és Szabó

Kotleba pártját átnevezték

A görög, aki nem ismer félelmet a pályán

Én nem sírok, én ábrázolok

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!