Egészség

A motorozás számára szerelem és függőség

A zenész Marián Čekovský humoristának sem utolsó. Kivéve, amikor valami nagyon kedvét szegi. Ilyenkor általában nagyon komoly dologról van szó. Például balesetről, ami tavaly nem először fordult elő vele. Gyermekkora óta imádja a kétkerekű járműveket.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. szeptember 5. 12:08

Čeky, aki Homonnán született, később pedig a családjával Kassára költözött, már alapiskolásként tudott motorozni, de a szülei megtiltották, hogy jogosítvány nélkül vezessen. Mint általában a serdülők, fütyült a tiltásokra, s 15 évesen, amikor a nővére, az ismert zeneszerző Ľubica Čekovská felhívta, hogy rosszul érzi magát, kötelességének érezte, hogy érte menjen és hazavigye. Természetesen motorkerékpáron. Útközben azonban súlyos balesetet szenvedett, eltört a medencecsontja és a bordája. Olyan súlyos állapotban volt, hogy a klinikai halálból hozták vissza az orvosok. Három hónapig nyomta az ágyat, volt ideje gondolkodni. A történtek ellenére sem mondott le a motorozásról. Állítja, hogy nem lehet, mert ez szerelem és szinte függőség, s bár tudja, hogy egy újabb balesetnek fatális következménye lehet, mégis újra „nyeregbe” ül. Tavaly ismét karambolozott, de nem az ő hibájából. Ahogy közösségi oldalán írta, az összes védőszentje mellette állt, megütötte a könyökét, de nem történt semmi komolyabb baja, bár történhetett volna…

Családjának és rajongóinak is megígérte, hogy ezentúl jobban vigyáz magára. Előtte még az életmódján is változtatott. 
A konditerem ugyan nem jött be neki, néhány hónap elteltével nem volt türelme, de főleg ideje arra, hogy rendszeresen eljárjon, másképp meg nincs értelme.

Hogy valamit mégis tegyen, nehogy tovább hízzon, változtatott a táplálkozásán – mesélte nemrégiben egy szórakoztató műsorban. Hozzátette ugyan, hogy a zöldség nemigen volt ínyére, de kitartott, s a maga kitalálta drasztikus módszerrel még az édességeknek is ellen tudott állni.

(urbán)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Az abortusz ellen tüntettek

Újra nézők nélkül maradhat a Slovan

Bezárt a tallósi speciális alapiskola

Öt perc alatt három gólt lőtt a besztercebányai Dukla a KFC-nek

Már a NAKA is nyomoz a mentőtender ügyében

FOCUS: Čaputová lett a legmegbízhatóbb politikus

Legfrissebb galériák
Olvasta már?