Nyílt napok a jubiláló a Biolife-nál

biolife

A galántai Biolife vállalat idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Részben ebből az alkalomból is „jubileumi” nyílt napokat szervezett április 19-én és 20-án.

A nyílt napokra meghívást kaptak a cég eddigi partnerei, ügyfelei, de azok is betekintést nyertek a Biolife portfóliójába, akik eddig még esetleg nem találkoztak a galántai mezőgazdasági gépforgalmazó vállalat kínálatával.

A két nap alatt a jelenlévők megtekinthették a vállalat által kínált márkák „legjobbjait”, hiszen a Biolife székhelyén a hatalmas udvaron felsorakoztak a Claas kombájnok, a Dammann önjáró permetezők, a John Deere traktorok, a Mzuri sávművelő gépek, hogy csak a legjellemzőbb márkákat soroljuk, amelyeket a gazdák itt elérhetnek. A nyílt napok alkalmával természetesen finomságokkal is vendégül látták a jelenlévőket, volt például borkóstoló is. A legkisebbek felülhettek a gépekre, veterán traktorokra, a szülők pedig a Kramp üzlet széles kínálatából választhattak játékot csemetéiknek. A nyílt napok alatt az üzletnek az udvaron is volt standja.

„Nagyon örültünk annak, hogy ilyen szép számban jelentek meg a gazdák. A nyílt napok megszervezésére minden második évben sor kerül. Sajnos a Covid-19 miatt ezt el kellett halasztanunk, viszont idén egy nagyobb szabású rendezvény keretében egy kerek évfordulót is ünnepelhettünk egyben” – vázolta Zsille Mónika, a Biolife értékesítési részlegének asszisztense.

A cég ügyvezetője, Czirák Péter elmondta, a Biolife folyamatosan újítja portfólióját. „Azokra a márkákra összpontosítunk, amelyeknek kizárólagos importőrei vagyunk, mert ezek esetében komplex szolgáltatást tudunk biztosítani. Ilyenek például a Dammann önjáró és vontatott permetezők, továbbá a Mzuri vetőgépek, az Umega pótkocsik, a Meprozet tartálykocsik, a Capello kukoricaadapterek, a Lemken talajmegmunkáló gépek és vetőgépek, a Claas használt gabonakombájnok és a John Deere használt és bemutató traktorok” – tette hozzá Czirák Péter.

A nyílt napok végén, csütörtökön gálaestet tartott a Biolife, ahová mintegy 200 személy kapott meghívást. Ezek közt jelen voltak a cég partnerei, kiemelkedő ügyfelei, illetve régi munkatársai is, akiknek a cég az elmúlt évek alatt sokat köszönhetett. Szabo Tibor mérnök, a vállalat alapítója és tulajdonosa ünnepi beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik az elmúlt 30 év folyamán hozzájárultak a cég sikereihez. „Minden társaság akkor erős, ha az alkalmazottai erősek. Ezúton is szeretném megköszönni minden kiváló munkatársunknak, legyen szó a jelenlegi, vagy múltbeli alkalmazottakról, hogy hozzájárultak a cég fejlődéséhez. Ugyanúgy köszönetet kell mondanom a mélyen tisztelt ügyfeleinknek is támogatásukért, hűségükért és a vállalatunkba vetett bizalmukért. A Biolife jó hírneve erősen kötődik a külföldi beszállító cégekhez is, akiknek szintén köszönettel tartozunk. Természetesen szeretnék köszönetet mondani családomnak is a támogatásáért. A következő 30 évben még hosszú út áll előttünk, a fiatal generációval karöltve indulunk útnak, akiket új kihívások várnak majd” – hangzott el Szabo Tibor beszédében.

(czm)

 

B1
B2
B3
B4
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?