Agro

Elhozta törzscsuklós traktorát a KomAgrartechnik

Sokat remél a marcelházai KomAgrartechnik gépforgalmazó vállalat az új, törzscsuklós traktortól, a Versatile 405-ös modelltől, amelynek forgalmazását június elején kapta meg a vállalat. Így az udvardi mezőnapokon a legfrissebb újdonságukat állíthatták a kiállított gépjeik élvonalába.
Czigler Mónika

2019. július 11. 14:02

Korpás Gábortól, a KomAgrartechnik területi képviselőjétől megtudtuk, hogy a kiállított Versatile 405-ös modell egy hatalmas űrt tölt majd ki a hazai mezőgazdasági piacon, és arra számítanak, hogy nagy lesz a kereslet ez iránt a törzscsuklós, 400 lóerős traktor iránt. „A Versatile egy ismert márka a hazai piacon is, a traktor egy nagy előnye, hogy mechanikus sebváltóval rendelkezik. Ez iránt nagy az igény a hazai piacon” – mondta a cég sikeres üzletkötője, aki még hozzátette a Rostselmash kombájnok mellé ez egy nagyon jó kiegészítője lesz a cég kínálatának.

A traktor legfőbb előnyei közé tartozik, hogy nagy lóerővel rendelkezik, nagy a tömege, és hosszú a tengelytávolság, amely lehetővé teszi ugyanazon nehéz munkák elvégzését, amelyekre csak a nagy lóerővel rendelkező gépek képesek. A nehéz munkákat alacsony fordulatszámon végzi a nagy hengerűrtartalomnak köszönhetően, amelynek az üzemanyag megtakarítása szempontjából van óriási szerepe. Példaként említhető, hogy egy nehéz kultivátor előnyeit 10–12 km/h munkasebesség mellett nagyon jól ki tudja hozni. „Szebb munkát végez, és az ára is kedvező. Teherbírásának és konstrukciójának köszönhetően egy generációt biztosan túlél” – mondta Korpás Gábor.

Az udvardi mezőnapokon természetesen felvonultatta a vállalat a Rostselmash kombájnokat is, amelyek a cég kínálatában fontos szerepet töltenek be az egyéb mezőgazdasági gépek mellett, és tavaly „arattak” a márka eladásban. A cég képviselőinek elmondása szerint számukra az udvardi mezőnapok nem csak a formális megjelenést jelentik, de a reális üzletkötés helyszíne is a rendezvény.

(cz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová akár Áderrel is emlékezne Trianonra

EP: itt is dúl a Fidesz–ellenzék háború

D4/R7: Tiltott anyagot találtak a talajmintákban

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Peter Tóth azt állítja, hogy Dušan Kováčik speciális ügyész információkkal látta el Norbert Bödör vállakozót

Kalavská szerint találnak új üzemeltetőt a Falck helyett

Legfrissebb galériák
Olvasta már?