18+

(18+) Péppé verte a pedofilt, ezreket küldtek neki az emberek hálából

Emberére akadt az egy 5 évest molesztáló pedofil: péppé verte egy 20 éves fiú, amikor meglátta, hogy a kisfiú péniszével játszik.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. március 31. 16:50

Fotó: Cleveland19

Múlt héten történt az incidens Clevelandban, amikor is egy ohiói férfi megvert egy gyermekmolesztálót. Richard Adams (20) éppen a mosodából jött ki, amikor észrevett egy 17 éves pedofilt szájában egy 5 éves gyerek péniszével. A gyermekmolesztálás láttán annyira dühbe gurult, hogy nem gondolkodva, azonnal elkiáltotta magát, hogy valaki hívja a rendőröket, majd nekirontott a pedofilnak.

Nem csak hogy véresre verte, de le is videózta és feltette közösségi oldalára. A rendőrök mikor kiérkeztek, azonnal leiratoztatták a 17 éves molesztálót és Adamset is. Az 5 éves áldozat gyermekvédelem alá került.

Adams megsegítésére nagybátyja indított egy adomány gyűjtést, melynek során 1600 embertől nyolc nap alatt több mint 40 ezer dollár gyűlt össze. Adamset végül a történtek után másnap kiengedték 5 ezer dolláros óvadék ellenében.

A helyi híradóba is bekerült az eset, amely során Adams elárulta, nem bánja, hogy csúnyán helyben hagyta a gyermekmolesztálót, csak azt, hogy feltette róla a videót a netre. Többek között az is kiderült, hogy azért lett ennyire dühös a bántalmazást látva, mert gyerekkorában neki is átkellet élnie hasonlót.

(Blikk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Orvoshiány van, ám a külföldi nem kell

Sokkoló: hibásan elvégzett vérátömlesztés miatt halt meg egy beteg a kassai kórházban

A lakosság csaknem fele egyáltalán nem spórol

Jóváhagyták a pozsonyi körgyűrű képviselői ellenérzését

Grendel Gábor nem igazol át Kiska pártjába

Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutató

Legfrissebb galériák
Olvasta már?