Utazz

Olcsón repülhetünk novemberben

Az őszi hónapok ideálisak arra, hogy kiruccanjunk egy közeli nagyvárosba, vagy elutazzunk egy távoli célállomásra. Az akciós repülőjegyeket bemutató novemberi ármustránkra pillantva pedig láthatjuk, hogy rendkívül olcsón tudunk repülőjegyet foglalni az népszerű célállomásokra.
Szabó Laci

2018. október 11. 01:02

- Kép: Wikipedia

Novemberben 65 euró alatti áron 11 desztinációba tudunk jegyet foglalni. A legolcsóbb Berlin (21 €), majd Brüsszel (26 €), Madrid (28 €), London (36 €), Koppenhága (39 €), Párizs (40 €), Róma (41 €), Barcelona és Athén (mindkettő 49 €) következik. Ha a trendeket és a kedvező ár-érték arányt nézzük, akkor az európai célállomások között kiemelkedően jó áron van Edinburgh (55 €), Isztambul (117 €) és Lisszabon (138 €).

Ha kicsit távolabb szeretnénk utazni, akkor is találunk számos olyan célállomást, amely most a szokásosnál (sokkal) olcsóbban foglalható, ilyen Dubaj (272 €), de az indiai Delhi is jó választás lehet, hiszen oda most csak 303 euró egy retúrjegy. A thaiföldi árak is kedvezők most, Bangkok 501 euró, míg a népszerű Phuket 472 eurós áron foglalható. Kiemelkedően kedvező még Peking (429 €), New York (321 €) és Miami (404 €). A táblázatból is jól látható egy trend, miszerint a fapadosok megjelenésével a bécsi repülőtér újra versenyképesebb, a légitársaságok kedvezőbb áron kínálják a jegyeket – nemcsak a rövid utakra, de Olcsón repülhetünk novemberben számos hosszú távú repülőjegyet is kedvezőbb áron tudunk lefoglalni, ha az osztrák fővárosból indulunk. A jegyek áresése decemberben és a január első heteiben várhatóan megtorpan, de utána még nem számítunk jelentős áremelkedésre – annál is inkább, mert a légitársaságok folyamatosan (kivéve a karácsonyi és újévi napokat) kínálnak nagyon jó áron jegyet a kiszemelt célállomásra.

*
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Újra vizsgálat indult az újságíró halála kapcsán

VIDEÓ: Harabin rappelt egyet az elnökválasztás kapcsán

„Ilyen jubileumról álmodtam”

A nagy meleg miatt megszakíthatják a versenyeket a tokiói olimpián

Avicii családja alapítványt hoz létre a zenész emlékére

Húsz éve ellopott Picasso-festményt találtak Hollandiában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?