Utazz

Itt a legolcsóbb repülőjegyek

Januárban az európai városokba olcsón repülhetünk, derül ki a legújabb árfigyelő táblázatunkból. Most 12 olyan város van, ahova rendkívül olcsón repülhetünk, ezek közül 8 célállomás a 16–29 eurós tartományban mozog.
Szabó Laci

2018. december 6. 00:53

- Shutterstock-felvétel

Ez pedig azokat is repülésre késztetheti, akik nem tervezték, hogy januárban olyan városokba látogatnak, mint Athén, Barcelona, Berlin, Brüsszel, Koppenhága, London, Párizs és Róma. A listán meglepő eredmények is láthatók, például rendkívül olcsó most a jegy Barcelonába, általában azt 100 euró körüli áron szokták kínálni, most a nagy konkurenciaharcnak köszönhetően csak 29 euró. Lisszabon is csak 59 euró – ezt az utazást is érdemes megfontolni.

Ha távolabbi célállomásokat nézünk, akkor láthatjuk, hogy arra főszezon van, azaz jelentősen nem csökkentek az árak, igaz, ezek az árak egy csúcsidőszakos idényben nagyon kedvezők. Ide tartozik Bangkok (529 euró), a mexikói Cancún (677 euró), Bali (667 euró), Dubaj (273 euró), Kuba – Havanna (604 euró), Rio de Janeiro (559 euró), Miami (461 euró) és Tokió is (445 euró). New York most is 300 euró alatti áron foglalható, ahogyan az USA nyugati partján lévő San Francisco is kedvező áron, 396 euróért érhető el. A legnagyobb változás a jegyárnál a Hawaii-szigetekre tartó járatoknál van, most 281 euróval olcsóbban, 703 euróért találtunk akciós jegyet Honoluluba.

*

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Lövöldözés volt a strasbourgi karácsonyi vásáron, egy ember meghalt, többen megsebesültek

Fegyveres rablás Tornalján

Belharc dúl az MKP gútai alapszervezetében

Bašternák elajándékozza a vagyonát

Fergeteges Csallóközi Gála

Megnyílt a műjégpálya Dunaszerdahelyen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?