Zidane, Inzaghi és Beckham nélkül

Budapest. Ma igazi nagyüzem lesz Európa labdarúgó-arénáiban, valamennyi Európa-bajnoki résztvevő pályára lép. A cseh válogatott Dublinban ĺrországgal mérkőzik, és Karel Brückner vezetőedző ismét számíthat a sokáig sérüléssel bajlódó Petr Čech kapusra.

Budapest. Ma igazi nagyüzem lesz Európa labdarúgó-arénáiban, valamennyi Európa-bajnoki résztvevő pályára lép. A cseh válogatott Dublinban ĺrországgal mérkőzik, és Karel Brückner vezetőedző ismét számíthat a sokáig sérüléssel bajlódó Petr Čech kapusra. Rajta kívül a hátvéd Tomáš Ujfaluši (Hamburger SV) és a liverpooli csatár, Milan Baroš is visszatért a keretbe. A csehek tovább folytatnák pazar veretlenségi sorozatukat: Brückner edző irányítása alatt zsinórban húsz meccsen nem kaptak ki, s közel állnak ahhoz, hogy megdöntsék az eddigi rekordot – 1974 és 1976 között huszonkét egymás utáni meccsen nem kapott ki a csehszlovák válogatott.

A nap rangadójának kétségkívül a holland–francia párharc ígérkezik, bár sérülés miatt Zinedine Zidane, Robert Pires és Patrick Vieira sem lesz ott a vendégeknél. Az olaszok Cristiano Zanetti, Alessandro Nesta, Fabio Cannavaro, Filippo Inzaghi és Alessandro Del Piero nélkül utaztak Portugáliába, míg a horvátoknál a Kovac-fivéreken kívül Igor Tudor is hiányzik majd a csapatból. Hiányos lesz az angol tizenegy is, amely Göteborgban David Beckham nélkül mérkőzik meg a svédekkel. A műsor: 15.00: Moldova–Azerbajdzsán, 16.00: Málta–Finnország, 17.00: Észtország– Észak-ĺrország, Bulgária–Oroszország, 18.00: Macedónia–Ukrajna, Szerbia és Montenegró–Norvégia, Szlovénia– Lettország, 19.00: Horvátország– Törökország, 20.00: Luxemburg– Bosznia-Hercegovina, Albánia–Izland, 20.15: Görögország–Svájc, 20.30 ĺrország– Csehország, Németország–Belgium, Lengyelország–Egyesült Államok, 20.45: Svédország–Anglia, Hollandia– Franciaország, 21.00: Skócia–Románia, 21.45: Spanyolország–Dánia, 22.15: Portugália–Olaszország. (m, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?