Zétényi pingpongozókkal erősítettek a királyhelmeciek

pingpong
Királyhelmec |

A tőketerebesi járási bajnokság 5. osztályában szereplő királyhelmeci asztalitenisz-csapat számára a 2019/2020-as bajnokság volt az első hivatalos idény.

A koronavírus-járvány miatt az alapszakaszt követően félbeszakadt pontvadászatban az együttes az 5. helyen állt a hétcsapatos mezőnyben, amelynek élén a zétényiek végeztek. Utóbbiak nem tudnak hol edzeni, mivel az edzéseknek helyet biztosító községháza épületében májusban tűz ütött ki. Viszont a játékosok továbbra is játszani szeretnének, emiatt a környékbeli klubokhoz igazoltak. Így érkezett a Bodrogköz központjába öt zétényi pingpongozó: ifj. Molnár László, Ma-jerník Erik, Balogh Sándor, Lázár János és Lakatos Teodor. 

„A királyhelmeci asztalitenisz-szakosztály 2018-as megalakulásakor sok segítséget kaptam a zétényiektől. Már évek óta jó a kapcsolatunk, ezért is nyújtottunk mi is segítő kezet a tűzeset után, s az érkezettek örömmel fogadták a lehetőséget, hogy csatlakozhatnak hozzánk. A 10 fős keret így 15-re bővült, ami azt jelenti, hogy a következő idényben, amelynek kezdését még nem ismerjük, két csapatot is indíthatunk: TJ Slavoj Kráľovský Chlmec A és B név alatt. Az A csapatba a királyhelmeci és zétényi csapat 7 legeredményesebb játékosából igyekeztem összeállítani a keretet, 8-an a B csapatban játszhatnak majd. Nem titkolt vágyunk a bajnokság megnyerése” – nyilatkozta lapunknak Sipos Roland szakosztályvezető, aki egyébként a csapat egyik húzóembere volt. 

Ami az új idényre való felkészülést illeti, a járvány miatti korlátozások következtében az edzések nem az elképzelések szerint alakultak. Ezért is várják már nagyon a királyhelmeciek az épülő sportcsarnok mielőbbi átadását, amelyben az asztaliteniszezők is helyet kapnának, fűzte nyilatkozatához Sipos, aki egy edzői kurzus elvégeztével a gyerekekkel is szeretne foglalkozni és egy új generációt kinevelni, ezzel szélesebb körben is megszerettetve ezt a sportágat a régió fiataljaival.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?