„Weiss már régóta mondogatja...”

Pozsony. „Vladimír Weiss edző a meccs előtt többször elmondta, a zsolnaiak nyertek, így nekünk is kötelező a győzelem” – mondta az Artmedia–Zlaté Moravce mérkőzés után Saláta Kornél, a ligetiek játékosa, aki egy góllal járult hozzá csapata 4:0-ás győzelméhez.

Pozsony. „Vladimír Weiss edző a meccs előtt többször elmondta, a zsolnaiak nyertek, így nekünk is kötelező a győzelem” – mondta az Artmedia–Zlaté Moravce mérkőzés után Saláta Kornél, a ligetiek játékosa, aki egy góllal járult hozzá csapata 4:0-ás győzelméhez. Ez volt a Besztercebányáról visszatért hátvéd első tavaszi találata.

„Weiss már régóta mondogatta, itt lenne az ideje, hogy gólt rúgjak. Emlékeztetett, hogy Besztercebányán is lőttem négy gólt, szóval, már jó lenne az Artmedia színeiben is betalálnom” – mesélte jó?kedvűen Saláta, akinek több hely?zete is volt a mérkőzésen. „Két vagy három gólt is rúghattam volna, de a többieknek is voltak lehetőségeik. Nem az volt a cél, hogy ha a zsolnaiak 4:0-ra nyertek, akkor nekünk is pont ennyire kell nyernünk, lehetett volna nagyobb arányú a győzelmünk, a helyzetek alapján akár hét- vagy nyolcgólos is” – idézte fel a meccset a játékos.

A következő forduló kulcsfontosságú lesz mindkét élcsapat számára, s nagyban befolyásolhatja a bajnokság sorsát: a ligetiek ugyanis Zsolnára látogatnak. „Most még nem sok szó esett a rangadóról – árulta el Saláta. – Weiss azzal küldött haza bennünket, hogy pihenjük ki magunkat, aztán a hétfői szabadnap után keddtől már a nagy meccsre készülünk. Nem ez a találkozó dönti majd el a bajnokság végkimenetelét, hiszen később is lesznek még nehéz meccsek, de az biztos, hogy valamit megsejtet már abból, ki lesz a bajnok…”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?