Vízkelet-DAC-fakó - a vízkeletiek hattyúdala?

Dunaszerdahely/Vízkelet |

<p>A nyugat-szlovákiai III. liga ma délután (17.00) Dunaszerdahelyen zajló idényzáróján a mezőny vízkeleti újonca számára a bennmaradás kiharcolása a tét.</p>

A DAC-fakó több funkciót betöltő trénerét, Németh Krisztiánt az első csapat edzése előtt értük utol telefonon. „Az elfoglaltságomra való tekintettel Ollári Attilát bíztuk meg a B csapat irányításával. Természetesen tanácsokkal segítek a kollégának, aki a befejezéséhez közeledő idényben több alkalommal is csatába vezette a fiatal tehetségek alkotta kollektívánkat. Néhányan az A csapat keretéből is csatasorba állnak, azt viszont csak röviddel a mérkőzés előtt döntöm el, hogy kiket vezényelek a fakóba. A Corgoň Liga új idényére készülő alakulatunk ugyanis a bajnoki idényzárót követően a Ferencvárossal játszik előkészületi találkozót. Ezúttal sem léphet pályára a fegyelmi büntetéssel sújtott Radványi Dávid. Sikeres tavaszi szereplésünket szeretnénk győzelemmel zárni“ - nyilatkozta Németh Krisztián.
Az anyagi gondokkal viaskodó, kiesőhelyen tanyázó vízkeletiek győzelmükkel, valamint a 14. helyezett pöstyéniek veresége esetén megőrizhetnék III. ligás tagságukat. „Gólfelelősünk, Gasparovics sérülés, Bobor fegyelmi büntetés, Kutruc és Mészáros pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem tart velünk. Kénytelenek vagyunk ificsapatunkból néhány tehetséget is csatába küldeni. Pozitívumnak számít, hogy Zuzula és Lukovics játékra jelentkezett“- fogalmazott a vendégek klubtitkára. Fociberkekben azt rebesgetik, hogy a vízkeletiek az új idényben az V. ligában, rosszabb esetben a galántai területi bajnokságban folytatják szereplésüket. „A jelenlegi vezetés június végéig a helyén marad, utána lemondunk. A hogyan továbbról az alakulófélben lévő új vezetőség dönt. Egy biztos: az idényzárón a tisztes helytállás a célunk“ - tájékoztatott Mészáros Tibor. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?