Viszavonulása után nem akar edző lenni

„A valódi Beckham” címmel egyfajta önvallomásként jelentette meg írását a The Mirror című brit lap David Beckhamről, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott középpályásáról.

„A valódi Beckham” címmel egyfajta önvallomásként jelentette meg írását a The Mirror című brit lap David Beckhamről, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott középpályásáról. A játékos elmondta, nagyon boldog a családi élete, rajong a Manchesterért, s ha egyszer visszavonul, csak gyermekeinek fog élni, s nem próbálja ki az edzősködést.

A Juventus labdarúgócsapatának alelnöke, Luciano Moggi meglepő gúnnyal nyilatkozott David Beckhamről, akivel kapcsolatban már többször felmerült a pletyka, Olaszországba szerződik. „David Beckham inkább nőhöz hasonlít, mint futballistához. Egyáltalán nem fenomenális játékos, s nem hiszem, hogy igazán Olaszországba vágyik“ – mondta az olasz vezető.

Beckham szerette volna eloszlatni azt az általa tévhitnek tartott képzetet, hogy személyiségében a futball és a playboy-szemlélet egyesül. A The Mirror hasábjain arról vallott, hogy számára a család és a Manchester United mindennél fontosabb. „Az emberek többsége úgy gondolja, az életem abból áll, hogy esténként éttermekben dőzsölök. De ez nem igaz. Nem is tudnám mindezt összeegyeztetni a profi futballal. Számomra a legjobb pihenés, ha a családommal lehetek. Néha éjszakánként videózom, vagy kínai kaját rendelek. Nagyon boldog vagyok, emellett gyakran serénykedem a ház körül.”

Persze David nem bújhat ki Victoria árnyékából sem, aki popsztárként és a divatszakma egyik elismert modelljeként továbbra is reflektorfényben van. Ám számára a futball és a Manchester ugyanolyan fontos. „A családom a legfontosabb a számomra, no meg, hogy a Manchester Unitedben futballozhatom. Ezért a csapatért rajongok gyermekkorom óta, s rengeteget jelent számomra. Még a sok munka is megérte miatta. Nyerni akarok az Uniteddel és Angliával, és biztosra veszem, Victoria és két fiam, Brooklyn, valamint Romeo boldogok. S talán még lesz több gyermekünk is. Ami biztos, visszavonulásom után nem akarok edző lenni. A futballal eltöltött éveim amúgy is stresszben telnek, szükségem lesz egy kis megnyugvásra. Inkább szeretném látni gyermekeimet, amint fociznak, s együtt nevetni velük” – nyilatkozta a klasszis.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?