Vida és Ramirez volt a DAC legjobbja a Slovan ellen

Ramirez

Lefocizta az emberhátrányban játszó Slovant a pályáról a DAC, amely 5:2-re nyert a labdarúgó Fortuna Liga 7. fordulójának slágermeccsén. Osztályoztuk a játékosokat.

DAC

Martin Jedlička 7
Megbízhatóan védett a 21 éves cseh kapus, a gólokról nem tehet, kevés hiányzott, hogy megfogja Sporar tizenegyesét. Fontos volt, hogy 2:1-nél Moha és Nono veszélyes lövését hárította.  

Kristián Koštrna 7
Válogatott formában játszott a hazaiak csapatkapitánya, jobbhátvédként a támadásokat is segítette, de azért akadt némi gondja a jól cselező Mohával.

Dominik Kružliak 7
A hátvédsor vezére volt a Rózsahegyről érkezett 23 esztendős középső védő, aki ezúttal hozta a megszokott formáját, és szinte hiba nélkül focizott.

Danilo Beszkorovajnij 5
A védelem leggyengébb láncszeme volt a 20 éves ukrán játékos, aki az első félidőben nagyon bizonytalan volt, ám a szünet után feljavult.

Eric Davis 7
Kiváló teljesítményt nyújtott a panamai balhátvéd, felfutásaival rendre zavart okozott a Slovan védőinek. 0:1-nél higgadtan értékesítette a büntetőt, és gólpasszt adott Ramireznek.

Matej Oravec 7
Védekező középpályásként remekül helytállt, több Slovan-támadást állított meg. Ha a szélső védők előretörtek, visszahúzódott a védelem tengelyébe.

Vida Máté 8
Remekül futballozott a 23 esztendős magyar középpályás, aki rengeteg labdát szerzett, és pontos passzokkal hozta helyzetbe társait. Ha így folytatja, visszakerülhet a válogatottba.

Andrej Fábry 7
Eddigi legjobbját nyújtotta DAC-színekben a 22 éves technikás futballista, aki parádés góllal koronázta meg a teljesítményét. Erőnléte is sokat javult, nagy hasznára lehet a sárga-kékeknek.

Cesar Blackman 7
Kitett magáért a gyors panamai szélső, remek elfutásaival sok gondot okozott a vendégeknek. Dicséretére válik, hogy a védőmunkából is kivette a részét.

Eric Ramirez 8
Két pazar találatával oroszlánrészt vállalt a bajnok legyőzésében. Remekül játszott a venezuelai csatár, akinek a kapu előtt szinte minden megmozdulása veszélyes volt, és a pontrúgásoknál hátul is besegített.

Vida Kristopher 8
A meccs egyik hőse, három gólban is szerepet játszott. Lerántásáért jutott büntetőhöz a DAC és állították ki De Kampsot, majd a félidő hajrájában gólt szerzett, az ötödik gól előtt pedig fejjel indította Ramirezt.

Marko Divkovic   –
Kevés időt töltött a pályán, teljesítményét nem értékeljük.

AbdulrahmanTaiwo –
Kevés időt töltött a pályán, teljesítményét nem értékeljük.

Dominik Veselovský – 
Kevés időt töltött a pályán, teljesítményét nem értékeljük.
 

Dominik Greif

SLOVAN

Dominik Greif 5
Az öt kapott gól ellenére nem az égszínkékek 22 éves kapusa okolható a fiaskóért, hanem a rendkívül bizonytalan védelem.

Mitch Apau 4
Közel sem ez volt a holland jobbhátvéd legjobb meccse, Vida Kristopher és a felfutó Davis mellett gyakran csak statisztált. A második DAC-gólnál Vida Kristopher ügyesen megelőzte őt.

Myenty Abena 6
A sok hibával játszó Slovan-védelem legjobbja volt a 24 esztendős holland játékos. Ráadásul gólt is szerzett, szöglet után három hazai futballista gyűrűjében is hálóba fejelt.  

Vaszil Bozsikov   4
Rendkívül bizonytalan volt a pozsonyiak bolgár csapatkapitánya, aki nagyon gyenge napot fogott ki. Lassúnak és nehézkesnek bizonyult, többször lefutották, például Ramirez az ötödik gólnál.

Artyom Szuhockij 4
Nem unatkozott az ukrán balhátvéd, aki nem bírt a dinamikus Blackmannel és a felfutó Koštrnával, ezért gyakran szabálytalankodott.

Marin Ljubicic 6
A DAC egykori csapatkapitánya nem játszott rosszul, a 31 esztendős horvát védekező középpályás hajtott, harcolt, labdákat szerzett.

Joeri De Kamps 5
Nem kezdett rosszul a defenzív középpályás, ám a 35. percben az ötösön lerántotta Vida Kristophert, Sedlák játékvezető tizenegyest ítélt, a holland játékost pedig kiállította.  

Nono 7
A korábban Diósgyőrben futballozó spanyol középpályás a vendégek legjobbjai közé tartozott. Jól irányított, ő végezte el a pontrúgásokat, és gólpasszt adott Abenának.

Dejan Drazsics 5
Jól kezdett a szerb jobbszélső, volt néhány villanása, ám a szünet után egyre szürkébb lett. Nem csoda, hogy lecserélték.

Andraz Sporar 5
Láthatóan nagyon akart a bajnokság legjobban kereső futballistája, de Kružliakék szigorúan őrizték, így nem tudott kibontakozni. Az nem volt szép tőle, hogy miután belőtte a tizenegyest, provokálta a hazai szurkolókat.

Moha 7
A gyors és technikás marokkói szélső okozta a legtöbb gondot a hazai védőknek. Ha beindult, nehéz volt megállítani. Szólója végén ítéltek tizenegyest a Slovan javára. 

Erik Daniel 4
A Drazsicsot váltó cseh szélsőnek volt egy villanása, ügyes cselek után Jedlička mellett is elvitte a labdát, de a lövéssel addig totojázott, míg a kapus visszaért. 

Holman Dávid 5
Az utolsó húsz percre állt be a magyar válogatott középpályás, amikor már eldőlt a meccs sorsa.

David Strelec –
Kevés időt töltött a pályán, teljesítményét nem értékeljük. (ón)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?