Veterán sporthorgászok a Ružíni-víztározón

sporthorgászat
Nagykapos |

Dobogós helyezést szeretnének elérni a Nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesületet képviselő versenyzők a soron következő, 6. országos versenyen (MS Veteráni, Masters LRÚ-plávaná) a Szlovák Sporthorgászszövetség eperjesi alapszervezete által szervezett hétvégi viadalon.

A veteránoknál (65 év felett) ismét ott lesz a tavaly Galántán 2. helyezett Fleischer Bertalan, illetve a 3. helyen végzett csapatvezető, Vernárszky Gyula. A Kassa melletti Ružín víztározón zajló háromnapos sportesemény pénteken délelőtt (10.00–16.00) kötelező edzéssel, majd szombaton és vasárnap (10.00–14.00) a versenyekkel folytatódik.

Vernárszky lapunknak elmondta, több vetélytársa is éremszerzésre esélyes, éppen ezért örülni fog, ha dobogóra állhat vagy az élbolyban végez. Hasonlóan nyilatkozott Fleischer Bertalan is, aki szintén szeretné, ha újra dobogóra kerülhetne, ezzel is gyarapítva gazdag éremgyűjteményét. Az előrejelzések szerint mindkét kategóriában körülbelül 20 résztvevővel számolhatnak a szervezők.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?