Veszített Lajos Klein az UFC-ben

Lajos Klein

Az érsekújvári Lajos Klein zsinórban a második mérkőzését veszítette el a presztízses amerikai kevert harcművészet szervezetben, az UFC-ben.

Klein papíron jelentős favoritnak számított a harc előtt, ezért is okozott többek számára meglepetést, mikor kikapott. Jobban kezdte az első menetet az újvári, a kommentátorok szerint pontokban nyerte is az első 5 percet. A második körtől viszont az amerikai ellenfél Nate Landwehr megmutatta, hogy a közeli úgynevezett „piszkos” és talán kevésbé technikás bunyó neki kedvez. Kleinnak egyértelműen nem volt ínyére, hogy Landwehr megállás nélkül követi, és szinte lélegezni sem hagyja. A szlovák harcos bizonyára szeretett volna nagyobb távolságot tartani, és technikásabb harcot folytatni, esetleg bevetni életveszélyes balos rúgását, mellyel oly sokszor vetett véget harcnak.

Lajos energiaszintje és agresszivitása a harmadik körre már láthatóan az ideális szint alá került, és annak ellenére, hogy még ő kezdeményezett földrevitelt, az amerikai Landwehr sikeresen védekezett, sőt el is kapta Lajos nyakát, és egy anakondafojtásnak nevezett technikával pár másodpercen belül le is kopogtatta Kleint.

Klein kicsivel több mint egy évvel ezelőtt debütált az Ultimate Fighting Championship ketrecében, s nyitó meccsén fenomenális fejrúgással KO-zta új-zélandi ellenfelét, Shane Youngot. Második mérkőzését viszont elveszítette kontroverzális, sokak által megkérdőjelezett bírói pontozással, teljesítményére viszont büszke lehetett. Harmadik meccsére, melyet e hétvégén vívott, keményen készült. Olyannyira, hogy már két hónapja a floridai Sanford MMA teremben edzett, melyet a világ egyik legjobbjának tartanak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?