Veretlenül lettek tornaelsők a bősiek

teremfoci
Dunaszerdahely/Nyárads/Bős |

Szombaton veretlenül vették az akadályokat, megérdemelten gyűjtötték be trófeát az idősebb diákok teremtornáján a bősiek a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegéért rendezett korosztályos teremfoci-sorozat idei első rendezvényén.

A területi szövetség elnökének serlegéért tizenkét csallóközi csapat (Kisudvarnok, Gelle, Nyárasd, Csenke, Diósförgepatony, Alistál, Nyékvárkony, Pozsonyeperjes, Csallóközkürt, Lég, Jányok, Ekecs-Apácaszakállas) csatázott.

A kollektívák előbb körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a pontokért, a csoportmérkőzések befejezése után helyezésük függvényében helyosztókat játszottak. A két veretlenül csoportelső (Bős, Kisudvarnok) párharcát a minden apró részletre odafigyelő, sikerorientált bősiek Juricin Roland találatával nyerték 1:0 arányban. A Duna-parti várost képviselő kollektíva képességeit minősíti, hogy az erőpróbán öt mérkőzést megnyertek, egy ízben döntetleneztek, hálójuk a torna során csupán egyszer rezdült.

„Ami azt illeti a teremfocit csupán egy alkalommal gyakoroltuk a bősi alapiskola tornatermében. Védenceim jól mozogtak, ügyesen kombináltak, odafigyeltek a védekezésre, betartották utasításaimat. Fontosnak tartom azt is, hogy a reggeltől estig zajló rendezvényen a fiúk jól beosztották erejüket. Örülünk a tornaelsőségnek. Ha továbbra is mindenki a maximumot nyújtja a csapatból, akkor sikeres tavasz állhat előttünk a bajnokságban” – nyilatkozta lapunknak a tornasikerről, bizakodott a folytatást illetően Nagy Máté, a IV. ligában csupán rosszabb gólkülönbséggel második helyen telelő bősiek edzője.

A győztes alakulat a területi szövetség elnökének vándorserlegével, emléklappal, a csapattagok pedig éremmel távoztak a helyszínről. A többi kollektíva emléklapot és focilabdát kapott. A díjakat Benovič Árpád, a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnöke adta át a futballistáknak.

A korosztályos területi seregszemle a nyárasdi sportcsarnokban szombaton, január 21-én az U19-es korosztály erőpróbájával folytatódik.

Érdekes

Tornakrónika

Csoportmérkőzések – A csoport: Kisudvarnok–Alistál 1:0, Kisudvarnok–Csenke 2:1, Csallóközkürt–Jányok 2:2, Nagyabony–Jányok 0:4, Csenke–Csallóközkürt 0:1, Nyárasd–Kisudvarnok 1:1, Kisudvarnok–Nagyabony 1:0, Csallóközkürt–Nyárasd 0:1, Jányok–Csenke 1:0, Nagyabony–Csenke 0:0, Nyárasd–Jányok 0:2, Kisudvarnok–Csallóközkürt 1:0, Csallóközkürt–Nagyabony 3:1, Jányok–Kisudvarnok 0:1, Csenke–Nyárasd 0:1.

B csoport: Bős–Ekecs-Apácaszakállas 1:0, Nyékvárkony–Diósförgepatony 1:0, Gelle–Lég 0:0, Ekecs-Apácaszakállas–Lég 0:1, Diósförgepatony–Gelle 2:0, Bős–Nyékvárkony 1:1, Nyékvárkony–Ekecs-Apácaszakállas 0:1, Gelle–Bős 0:2, Lég–Diósförgepatony 0:0, Ekecs-Apácaszakállas–Diósförgepatony 0:1, Bős–Lég 2:0, Nyékvárkony–Gelle 1:0, Gelle–Ekecs-Apácaszakállas 0:2, Lég–Nyékvárkony 0:2, Diósförgepatony–Bős 0:1.

 

Helyosztók – a 11. helyért: Nagyabony–Gelle 0:1, a 9. helyért: Csenke–Lég 0:1, a 7. helyért: Csallóközkürt–Ekecs-Apácaszakállas 2:2 – büntetőkkel 3:2, az 5. helyért: Nyárasd–Diósförgepatony 3:1, a 3. helyért: Jányok–Nyékvárkony 2:0, tornadöntő: Bős–Kisudvarnok 1:0.

A tornagyőztes bősiek: Nagy Zsombor, Sebő Flórián, Juricin Roland, Bábics Attila, Mózes Dávid, Puha Máté, Sidó Máté, Vajas Kevin, Eke Dániel, Fekete Dániel, Rackó Bence, Mózes Viktor. Edző: Nagy Máté. (ái)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?