Verekedés a döntőben

Sátoraljaújhely.

Sátoraljaújhely. Botrányba fulladt a döntő, majd a két résztvevő kizárása után teljesen megváltozott a végső sorrend az idei Zempléni Amatőr Jégkorongbaj-nokságban.

Történt ugyanis, hogy a harmadik harmadban 4:1-es tőketerebesi vezetésnél ellenfelük, az újhelyi csapat játékosai nem bírták elviselni a jobb játékerőt képviselő vetélytársak vezetését. Elég volt egy kapu előtti lökdösődés az újhelyi kapus és a tőketerebesi játékos között, ami után betelt a pohár, elszabadultak az indulatok. A pályán kitört verekedésnek a játéktérre lépő Dankó Dénes, Sátoraljaújhely alpolgármestere, egyben a rendezvény fővédnöke vetett véget.

Az ezt követő döntés egyértelmű volt, mindkét csapatot kizárták. Így kerülhetett az élre Imreg, mögé pedig a tavalyi győztes Nagytárkány. A dobogóra még a battyániak fértek fel. A Tisza-parti együttesnek tehát nem sikerült tripláznia, és ezzel végleg elhódítania a trófeát. Pribék István csapatkapitány elismerte, ezúttal a vetélytársak felkészültebben érkeztek. „Azt, hogy lépést tudtunk tartani a többiekkel, az eddigi kiírásokon elért eredményeink is bizonyítják. Nincs okunk az elkeseredésre, hiszen közülünk került ki a torna legjobb kapusa, Ondrej Sokol és a gólkirály is, Matyi Attila személyében. Utóbbi 9 találatával lett a torna legeredményesebb játékosa. Amennyiben egy-két fiatalabb korongozó csatlakozik még hozzánk, 2017-ben is az élbolyban végezhetünk” – nyilatkozta lapunknak Pribék.

A Sátoraljaújhelyi Zempléni Kalandpark nyitott korcsolyapályáján lezajlott IV. bajnokság a döntőbeli verekedés miatt lesz emlékezetes. Meg azzal is bevonul a sporttörténelembe, hogy utoljára volt nyitott pályán a mérkőzéssorozat, legközelebb már a fedett csarnokban rendezik. Remélhetőleg sportszerűbb és nem kizárásra okot adó összecsapásokkal. Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?