VÉLEMÉNYEK

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Ez a mérkőzés is arról szólt, hogy gólt kaptunk és sok helyzetet hagytunk kihasználatlanul. Nem megy a játék a csatároknak, pedig a második félidőben négyen is a pályán voltak.

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Ez a mérkőzés is arról szólt, hogy gólt kaptunk és sok helyzetet hagytunk kihasználatlanul. Nem megy a játék a csatároknak, pedig a második félidőben négyen is a pályán voltak.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Ugyanolyan elszántsággal léptünk pályára, mint a korábbi idegenbeli mérkőzéseinken, hogy végre pontot szerezzünk. Paradox helyzet, hogy ez éppen a listavezető ellen sikerült. Szerencsénk is volt, mert a Slovan a második félidőben beszorított bennünket.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „Megérdemelten nyertünk. Esélyesebb ellenfelünknek szinte semmit sem engedtünk meg, rúgtunk két gólt, s néhány szép akciót nem tudtunk kellőképpen befejezni.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Szomorú vagyok, mert kikaptunk, de a hazaiak megérdemelten nyertek, jobbak voltak. A meccs sorsáról tulajdonképpen a gyorsan bekapott gól döntött.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Púchov): „Az első félidőben mutatott játékunkkal nem lehetek elégedett, ellenfelünk felülmúlt bennünket aktivitásban és pontosságban, s csak Bernady kapusnak köszönhetjük, hogy nem kaptunk gólt. Második találatunk megnyugtatta a fiúkat, utána már irányítottuk a játékot.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „Ha értékelni kellene a csapatomat, akkor azt mondom, az első félidő győzött a második felett. Kár, hogy Ivana nem használta ki a nagy helyzetét. Az ellenfélnek olyan két csatárkettőse van, amely rendre eldönti a mérkőzéseket.”

JAROSLAV RYBÁR (Žilina): „Nagyon fontos győzelmet arattunk, nem könnyen értük el. Lehet, hogy az ellenfél számára túlzott a végeredmény, de számunkra nagyon fontos.”

BOHUMIL ANDREJKO (Košice): „Az első félidőben jól futballoztunk, védelmünk figyelmesen játszott, akadt néhány gólszerzési alkalmunk is. A kiállítás megzavart bennünket, nem sok erőnk maradt a támadásokra.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?