VÉLEMÉNYEK

GEORGIJ JARCEV, az orosz válogatott edzője: „A mérkőzés megmutatta, hogy tovább kell keresnünk a védelem összetételét, mert nagyon rosszul működött. A meccset két részre osztanám, döntő momentum volt a tizenegyes kihagyása.

GEORGIJ JARCEV, az orosz válogatott edzője: „A mérkőzés megmutatta, hogy tovább kell keresnünk a védelem összetételét, mert nagyon rosszul működött. A meccset két részre osztanám, döntő momentum volt a tizenegyes kihagyása. A hajrában tapasztaltabb játékosaim nem koncentráltak eléggé, s ha Malofejev nem véd kitűnően, talán vereséget is szenvedünk.”

DUŠAN GALIS, a szlovák válogatott trénere: „Kellemes meglepetést akartunk szerezni szurkolóinknak, és örülök, hogy ez sikerült. A fiúk kitűnő teljesítményt nyújtottak, megmutatták, hogy tudnak futballozni. Mintál nagy helyzetével kezdődött a mérkőzés, de utána szinte a semmiből kaptunk gólt. A hajrában azonban fokoztuk az iramot és megérdemelten egyenlítettünk.”

KAMIL ČONTOFALSKÝ: „A gólnál nem volt sok esélyem, Bulikin nagyon jól eltalálta a labdát, kifutottam elé, és utána átívelt. A tizenegyesnél tudtam, hogy kiélezett a helyzet, s ilyen pillanatokban a végrehajtók többnyire a kapu közepébe rúgják a labdát. Karjaka korábban a ligameccseken is így cselekedett.”

RÓBERT VITTEK: „Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, a győzelmet is megszerezhettük volna. A gólom előtt láttam az ívelni készülő Zabavníkot, gyorsan a védők mögé futottam, lekezeltem a labdát s hidegvérrel hálóba küldtem.”

MICHAL HANEK: „Részlegesen teljesült az álmom, abban a stadionban léptem pályára, ahol bajnoki meccset játszom. Az oroszok és mi is több gólhelyzetet dolgoztunk ki, ezért úgy érzem, az 1:1 igazságos.”

ALEKSZEJ SZMERTYIN: „Jó játékot produkált a szlovák csapat, elsősorban Vittek tetszett. De a többiek is figyelemre méltóan futballoztak. Nehéz megmondani, hogyan alakul majd a helyzet a selejtező csoportban, hiszen még csak az elején tartunk.” (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?