Végre pontot szerezne a Fradi

fradi

A Ferencváros a becsületpontok megszerzéséért lép pályára ma este 21 órától a Groupama Arénában a Leverkusen ellen a labdarúgó Európa-liga G csoportjában.

Ebben a négyesben nincs különösebb tétje az utolsó forduló mérkőzéseinek. A Leverkusen biztosan az első helyen végez, hiszen ha be is érné őket a Betis, az egymás elleni eredmények a németeknek kedveznek. A spanyoloknak is biztos a második helyük, a Celtic már egy győzelemmel sem érheti utol őket. Az FTC pont nélkül áll jelenleg, így talán számukra a legfontosabb az utolsó találkozó, hiszen a 32 főtáblás csapat közül csak ők nem szereztek eddig pontot.

Tartalékos Bayer

A Bundesliga hétvégi fordulójában a sereghajtó Fürth ellen 7:1-es sikert arató Leverkusen edzője, Gerardo Seoane már hétfőn bejelentette, hogy annyi játékost pihentet majd csütörtökön, amennyit csak lehet. A kapuban a nyáron igazolt Andrej Lunyev fog védeni, aki eddig egy percet sem játszott a szezonban. A finn válogatott kapus, Lukáš Hradecký mellett pihen majd Patrik Schick és Florian Wirtz, valamint az eltiltását töltő középpályás, Kerem Demirbay is.

Elszánt Ferencváros

Peter Stöger, a magyar bajnok vezetőedzője a meccset megelőző szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a játékosai biztosan elszántak lesznek. „Semmiképpen nem kell külön motiválnunk őket, hiszen mindenki tudja, hogy nagyon fontos mérkőzés vár ránk. Nagyon erős csoportba kerültünk az idén, és ez az utolsó esélyünk, ráadásul hazai pályán, hogy pontot szerezzünk. Senki sem tudhatja, pontosan milyen felállásban lép majd pályára a Leverkusen. Jól ismerem a keretüket, jól tudom, hogy a stílusuk nem fog változni, úgy fognak játszani, mint az első mérkőzésünkön Németországban. Ha beszélhetünk A és B sorról az esetükben, akkor tudni kell, hogy mindkettő nagyon jó minőséget képvisel, nehéz lesz pontot szereznünk” – beszélt az ellenfélről az FTC edzője.

A szerda délutáni információk szerint az Üllői úti stadionban 18 ezer hely már foglalt volt, így a szurkolással biztosan nem lesz probléma ma este sem. A kérdés, hogy a meccs végén milyen hangulatban távoznak majd a zöld-fehér drukkerek.

 

Szombaton 1:1-es döntetlennel hangolt az FTC a Puskás Akadémia ellen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?